Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Τί κάνει η Λιάνα Κανέλη ανάμεσα σε φασίστες; Ρωτήστε την ίδια!

Μπαλτάκος, Σαμαράς, Κανέλη, Πρετεντέρης, Αλευράς, Λυκουρέζος
Μια ωραία ελληνική ατμόσφαιρα

Ηφωτογραφία είναι από παλαιότερη παρουσίαση του βιβλίου του "γεννημένου αντικομμουνιστή" Τάκη Μπαλτάκου "ΕΡΜΟΚΟΠΙΔΕΣ" στη Θεσσαλονίκη.

Το ανέμελο στιγμιότυπο αποθανατίζει τα κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα του φασισμού και του ακροδεξιού παρακράτους όπως αποκαλύφθηκε και στον τελευταίο ανυποψίαστο από τις πρόσφατες εξελίξεις.

Το ερώτημα, για όποιον ακόμη δεν κατάλαβε, είναι τί κάνει η "αναγεννημένη κομμουνίστρια" Λιάνα Κανέλη ανάμεσα στην αφρόκρεμα της καλής κοινωνίας που στηρίζει τις λογοτεχνικές επιδόσεις του φασίστα Μπαλτάκου;Εν τω μεταξύ, το περισσότερο που μπόρεσε να πεί για τις πρόσφατες συγκλονιστικές αποδείξεις της παρακρατικής λειτουργίας στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης του Σαμαρο-Βενιζέλου ο θλιβερός γ.γ. της κ.ε. του κ.κ.ε. Δ. Κουτσούμπας είναι όπως διαβάζουμε :

"Η υπόθεση Μπαλτάκου απέδειξε πως «η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος»" και ότι "«αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος» καθώς η Χρυσή Αυγή αποτελείται από «τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα»".

Σιγά την αποκάλυψη! 


Η αποκάλυψη είναι πως παρ' ότι σε ένα αδιευκρίνιστα σκοτεινό παρελθόν(;) η ίδια η βουλευτής του κ.κ.ε. Λιάνα Κανέλη χαριεντίζεται λογοτεχνικά με το πρωτοπαλίκαρο του παρακράτους παρά τω πρωθυπουργό, γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης Σαμαρο-Βενιζέλου, Τάκη Μπαλτάκο, ο τετραπέρατος γ.γ. της κ.ε. του κ.κ.ε. Δημήτρης Κουτσούμπας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο "επέρριψε ευθύνες καθώς «με τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση»" και συνεχίζει «Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές».


Την ώρα που αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας η παρακρατική δράση του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με πλήρη συμμετοχή και του Βενιζέλου, το κ.κ.ε. στηρίζει ακόμη μια φορά το Σαμαρά διαγράφοντάς τον από το κάδρο της κατάλυσης του πολιτεύματος στην οποία εμπλέκεται άμεσα αυτός και η ακροδεξιά κλίκα που υπό την καθοδήγησή του έχει καταλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και στρέφει τα πυρά του, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, εναντίον δήθεν της χρυσής αυγής και δι αυτής εναντίον πρωτίστως του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως είναι φυσικό «με τον καιροσκοπισμό του βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση».

Μέχρι και στη χρυσή αυγή θα βάλει πλάτη η "περισσός α.ε." του κουτσούμπα προκειμένου να προφυλάξει το καθεστώς από την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τί δεν καταλαβαίνεις;

Από giatinkinonikiaristera μέσω farmakoglwssa-kirki

Το είδαμε στο Γρέκι

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου