Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ...


Στις αρχές του 2014 η χρεοκοπημένη Ελλάδα ανέλαβε την Προεδρία της Ε.Ε.
Είναι ο τρόπος με τον οποίο το ευρωσύστημα φορτώνει στην κάθε χώρα μέλος τα έξοδα της λειτουργίας της Προεδρίας της.

Εκτός από ένα ποσοστό του Α.Ε.Π. κάθε χώρας μέλους, νομίζω το 1,5 - 2% του Α.Ε.Π. κατατίθεται στο κοινό ταμείο και πηγαίνουν για τη λειτουργία της Ε.Ε., του Ευρωκοινοβουλίου αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - όπως  και για τις περίφημες επιδοτήσεις, η κάθε χώρα μέλος, ασχέτως με την οικονομική κατάστασή της όπως εμείς, είναι υποχρεωμένη να παραλαμβάνει τα ινία της Ε.Ε. για 6 μήνες και να ξοδεύει χρήματα για διάφορες μαλακίες.

Όπως αναδεικνύει και η σημερινή απόφαση Σαμαρά...

Διαβάστε προσεκτικά το σημειωμένο με κόκκινο πλαίσιο σημείο της απόφασης (Νο9).
Αναφέρετε συγκεκριμένα :

"9.  Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 9.594,00 € για σύναψη σύμβασης για την παρακολούθηση δημοσιότητας σε όλα τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε ξένα σημαντικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα που αφορούν στην Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από 05-04-2014 έως 31-12-2014"

Προς όλους εσάς, τους αγράμματους του Μαξίμου.

· Κατ' αρχάς αυτά δεν είναι ελληνικά. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα ελάχιστα και κακής ποιότητας ελληνικά που διαθέτετε. Η "σύνταξη" είναι άγνωστη λέξη για εσάς...

· Κατά δεύτερον, γιατί να ξοδέψετε χρήματα του ελληνικού λαού για μία δουλειά που είναι στην ακριβή περιγραφή εργασίας (job description) των εργαζομένων στη Γ.Γ. Μέσων Ενημέρωσης, που υπάγεται στον Πρωθυπουργό ? Αυτούς γιατί τους πληρώνουμε τελικά ?

· Επίσης, γιατί, στην απόφαση παραπάνω, η λήξη της σύμβασης αγγίζει τις αρχές του 2015 ενώ η Ελληνική Προεδρία λήγει τον Ιούνιο, στα μέσα του 2014 ? Σε ποιον κολλητό θα πετάξετε κοκαλάκι ?

· Και τέλος, τι σας έπιασε ξαφνικά και αδειάζετε όλους τους κωδικούς του Προϋπολογισμού εντελώς ? Εκλογές, ε... Τι μήνα έχουμε και αδειάζετε από τώρα κωδικούς τόσο επικίνδυνα ? (κάτω αριστερά αναφέρονται οι λεπτομέρειες που μόλις ανέφερα...)

Αυτά τα ολίγα για τώρα.

Σε λίγο θα ανεβάσω όλες τις υπερωρίες στο Μέγαρο Μαξίμου για τον μήνα Απρίλιο.

Τι ?

Ακόμη δεν τέλειωσε ο Απρίλιος ?

Ε, στου Μαξίμου τις εκταμιεύουν ήδη...

by ago

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου