Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΗΠΑ : O Σόρος χρηματοδοτεί τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας


Ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί τα χρήματα του για να νομιμοποιηθεί στις Η.Π.Α. η χρήση της μαριχουάνας.

Με ένα μόνιμο προσωπικό από ομοϊδεάτες, πλούσιους δωρητές, ο Σόρος κυριαρχεί σε εκείνη την πλευρά της δημόσιας συζήτησης που τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας με τη χρηματοδότηση λαϊκών πρωτοβουλιών που ξεκινούν στη Νέα Υόρκη και καταλήγουν στο να επηρεάζουν τις πολιτικές και αλλού.

Μέσω ενός δικτύου μη κερδοσκοπικών οργανώσεων ο Σόρος έχει ξοδέψει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθεια νομιμοποίησης της μαριχουάνας από το 1994, όταν είχε διοχετεύσει ένα μέρος των κεφαλαίων του για να οργανώσει τη διερεύνηση εναλλακτικών πολιτικών για τα ναρκωτικά, σύμφωνα με φορολογικές δηλώσεις.Οι δαπάνες του συμπληρώθηκαν από τον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Peter B. Lewis, που ήταν πρόεδρος της Προοδευτικής Ασφαλιστικής Εταιρείας και ένας αμετανόητος καπνιστής μαριχουάνας που διοχέτευσε περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια για να επηρεάσει τις τοπικές συζητήσεις, σχετικά με τον Εθνικό Οργανισμό για τη μεταρρύθμιση των νόμων για την μαριχουάνα. Η χρηματοδότηση των δύο δισεκατομμυριούχων δεν έχει κάτι ανάλογο στην άλλη πλευρά της συζήτησης.

Ο Σόρος κάνει τις δωρεές του μέσω της Drug Policy Alliance, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί με περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια τις ετήσιες συνεισφορές του Ιδρύματος για την Προώθηση μιας «Ανοιχτής Κοινωνίας» (Open Society Foundations).

Ο Σόρος δωρίζει επίσης ετησίως στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, (American Civil Liberties Union) η οποία με τη σειρά της χρηματοδοτεί προσπάθειες νομιμοποίησης της μαριχουάνας και έχει δώσει περιοδικά και στο Marijuana Policy Project, το οποίο χρηματοδοτεί μέτρα για δημοψηφίσματα υπέρ της νομιμοποίησης σε αμερικάνικες πολιτείες.


Ο Lewis, ο οποίος πέθανε το Νοέμβριο, χρηματοδότησε προσπάθειες και μέσω της ACLU και του Marijuana PolicyProject, στο οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

«Το κίνημα υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας δεν έχει προέλθει από την λαϊκή βάση. Ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης και της απάτης έχει διαπραχθεί από τον George Soros και προωθείται από διασημότητες», είπε ο John Walters, διευθυντής του Γραφείου Εθνικής Πολιτικής Ελέγχου Ναρκωτικών του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Τζορτζ Μπους. «Η αλήθεια δέχεται επίθεση και είναι μια αυτή είναι μια απολύτως επικίνδυνη κατεύθυνση για τη χώρα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΠηγή

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου