Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

O Αθανασίου στη δεύτερη κασέτα;

O Αθανασίου στη δεύτερη κασέτα;

Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος :

- Δικαστής : «Δεν δένει η εγκληματική οργάνωση».

- Υπουργός Δικαιοσύνης : «Να κόψετε το λαιμό σας να τη δέσετε».

- Δικαστής : «Μας καλύπτεις;».

- Υπουργός Δικαιοσύνης : «Σας καλύπτω».

Αυτός ήταν ο διάλογος μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης και υψηλόβαθμου δικαστικού, την ημέρα που περνούσαν από τον ανακριτή ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κασιδιάρης.

Ο Κασιδιάρης, επίσης, καταγγέλλει ότι ο εν λόγω δικαστής είχε λόγο στους ανακριτές της υπόθεσης. Άρα, τα καταγγελλόμενα δεν είναι κρίσεις επί άσχετης υπόθεσης. Εμφανίζονται ως εντολές που μεταφέρονται από τον υπουργό στους ανακριτές, που προφυλάκισαν τους Χρυσαυγίτες.


Φυσικά, η ομιλία Κασιδιάρη είναι σχετικά παλιά. Και φυσικά, όλα αυτά δεν είχαν καμία αξία, όσο απλά τα κατήγγειλε προφορικά ένας κατηγορούμενος.

Από την προηγούμενη βδομάδα, όμως, που άκουσα τον Μπαλτάκο να τα ομολογεί όλα αυτά στην κρυφή κάμερα, συγχωρήστε με, αλλά εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω τον μαλάκα.

Να με συγχωρήσετε πολύ αγαπητοί μου φίλοι που θα επικαλεστώ τις κασέτες των Χρυσαυγιτών, αλλά θα το κάνω. Γιατί όταν σκάει ένα τέτοιο σκάνδαλο, μπορώ να συγκεντρωθώ, να ξεδιαλύνω το θολούρα μου ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Το θέμα είναι η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στη δικαιοσύνη για να προφυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Το ότι αποδείχθηκε αυτό με χρήση κρυφής κάμερας, είναι ένα δευτερεύον ζήτημα, που θα ανοίξει μια γενικότερη συζήτηση για τα όρια της απαγόρευσης της κρυφής κάμερας στην Ελλάδα. 

Διότι δεν μπορεί να συνεχίσουμε να ντύνουμε με δήθεν «προοδευτικό μανδύα» (υπέρ των δικαιωμάτων του ανθρώπου) την ξεκάθαρη συγκάλυψη των κακουργημάτων κατά του δημοσίου χρήματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Έλεος με τον δήθεν προοδευτισμό της συγκάλυψης, που επέβαλαν οι κυβερνήσεις μας.

Όταν πρόκειται για κακουργήματα δημοσίου συμφέροντος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ!

Αυτό νομοθέτησαν. Να απαγορεύεται να τα αποδείξεις. Να μην λαμβάνεται υπόψιν το υλικό.


Στη δική τους Ελλάδα. Αυτή που τελειώνει μαζί τους.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου