Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Ένας RothChild Πίσω από την Εξαφάνιση του Boeing 777 Της Μαλαισίας ;;;


Για να μην μας ονομάζουν άδικα συνομωσιολόγους.

Από ένα online μήνυμα e-mail που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Το μήνυμα είναι αυτό :

"Έχετε ενώσει το παζλ που λείπει για την ''εξαφάνιση''της πτήσης 370 στο Πεκίνο της Κίνας ; Αν όχι, εδώ είναι τα κομμάτια που σας λείπουν. Τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει εγκριθεί από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, 4 από τους 5 κατόχους των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι Κινέζοι εργαζόμενοι της Freescale Semiconductor του Austin TX.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η πατέντα, χωρίζεται σε 5 κατόχους, από 20% ο καθένας.

Peidong Wang, Suzhou, Κίνα, (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Κίνα, (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Κίνα, (20%)
Li Ying, Suzhou, Κίνα, (20%)
Freescale Semiconductor (20%)

Αν ο κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας πεθάνει, τότε οι υπόλοιποι κάτοχοι θα μοιραστούν εξίσου τα μερίσματα του νεκρού, αν δεν αμφισβητείται από κάποια διαθήκη.


Εάν 4 από τους 5 πεθάνουν, τότε ο εναπομείναντας κάτοχος της πατέντας, του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, παίρνει το 100% της αξίας του.

Αυτός που απέμεινε της συγκεκριμένης πατέντας ζωντανός, είναι η Freescale Semiconductor.

Ποιος κατέχει την Freescale Semiconductor ;

Ο Jacobs Rothschild μέσω της Blackstone που κατέχει την Freescale.

Εδώ είναι το κίνητρο, το κομμάτι του πάζλ, για τους αγνοούμενους του αεροπλάνου στο Πεκίνο.

Δεδομένου ότι όλοι οι 4 Κινέζοι κάτοχοι του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ήταν επιβάτες στο αεροπλάνο που εξαφανίστηκε.

Ο κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μπορεί να τροποποιήσει τις εισπράξεις, νόμιμα μεταβιβάζοντας τα έσοδα και την αξία στους κληρονόμους τους.

Ωστόσο, δεν μπορούν να το πράξουν μέχρι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας να έχει εγκριθεί.

Έτσι, όταν το αεροπλάνο εξαφανίστηκε, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είχε ακόμα εγκριθεί.

Έτσι, ο Rothschild παίρνει το 100% της πατέντας την στιγμή που οι υπόλοιποι κάτοχοι κηρυχθούν νεκροί".

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αναφέρει αυτό το online μήνυμα είναι αυτό, ΗΠΑ 008671381, από 11, Μαρτίου, 2014 :

Αποθηκευμένο αντίγραφο :


Τα ονόματα που αναγράφονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δηλαδή Wang Peidong, Τσεν Zhijun, Cheng Zhihong και Ying Li είναι τα ίδια με το μήνυμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την δήλωση των επιβατών της πτήσης 370 στις 8 Μάρτη 2014, Πρωτότυπο της Malaysia Airlines τα πρόσωπα αυτά δεν ήταν στο αεροπλάνο.

Αν ήταν, τότε τα ονόματά τους δεν αναφέρονται.

Πράγματι δεν βρήκα πουθενά τα ονόματα και η Freescale, αναφέρει ότι 20 εργαζόμενοι της επέβαιναν στο αεροπλάνο, αλλά δεν αναφέρει τα ονόματα τους. Υπήρχαν εργαζόμενοι της Freescale επί του σκάφους; Ναι. Και, επίσης, τουλάχιστον μία από την IBM.
Ανήκει η Freescale Semiconductor στην Blackstone;

Στις 27 Απριλίου 2013, το Bloomberg δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την εταιρεία στην οποία επιβεβαιώνεται ότι Freescale είναι πράγματι μια επιχείρηση της Blackstone :

«Η Blackstone ιδιοκτήτρια της Freescale αυξάνεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Η Freescale Semiconductor Ε.Π.Ε. (FSL), κατασκευαστής chip ως επί το πλείστον ανήκει σε μια ομάδα private-equity συμπεριλαμβανομένων των Blackstone Group LP (BX) και TPG Capital, αύξησε τις πωλήσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο που μπορεί να υπερβαίνει εκτιμήσεις ορισμένων αναλυτών".

Συνδέονται οι Rothschild με την Blackstone;

Ναιείναι μέλος του International Advisory Board.

Είναι Blackstone ένα από τα μέρη που είναι υπεύθυνα για την εξαφάνιση της πτήσης 370;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί πιθανόν να προέλθει μόνο από αυτούς που παρήγγειλαν/οργάνωσε την αποστολή AWACS της 8 Μαρτίου, 2014.

AWACS, ECM, ηλεκτρονικός μετρητής, ο ηλεκτρονικός μετρητής (ECM) έχει τη δυνατότητα στο AWACS να επιτρέπει στους χρήστες της να μπερδεύουν τις συχνότητες των ραντάρ και των επικοινωνιών του εχθρού.

Israel's Secret Iran Attack Plan : Electronic Warfare

Περισσότερα

http://pdfpiw.uspto.gov/.piw?


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου