Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ελεύθερος με εγγύηση 30.000 € ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε το χρέος της πάλι η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη


Απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε ενώπιον του ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, ενώ κατηγορείται για δύο κακουργήματα (της νόθευσης εγγράφου και της απιστίας) και ένα πλημμέλημα.

Μετά την απολογία του ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ και υποχρέωση να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου