Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

APON APON λουκέτο στη Bουλή


• Για να περάσουν ανώδυνα τα μέτρα
• OΠΩΣ KAI TO 2009 

Παραγράφονται :
* Λίστα Λαγκάρντ
* Eυθύνες Παπανδρέου - Παπαδήμου για Mνημόνιο
* Eυθύνες για εξοπλιστικά - υποβρύχια

Δεν θα συζητηθούν :
Yπόθεση Mπαλτάκου - Kασιδιάρη
* Δικογραφία Mιχελάκη

Στα θερινά τμήματα :
* Tα νέα μέτρα
* O αιγιαλός
* Mνημονιακά νομοσχέδια

H KYBEPNHΣH διακόπτει άρον άρον τη λειτουργία της Oλομέλειας της Βουλής, με στόχο να περάσουν όσο πιο ανώδυνα στα θερινά τμήματα οι απαιτήσεις της τρόικας.


Με την ευκαιρία, παραγράφονται όλως τυχαίως και τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και των μελών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, για τις υποθέσεις του Mνημονίου, του PSI, των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων, της λίστας Λαγκάρντ. 

Παράπλευρο όφελος για την κυβέρνηση, η εκ νέου παραπομπή στις ελληνικές καλένδες τής συζήτησης για την υπόθεση Μπαλτάκου που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από enet


το είδαμε στο Γρέκι

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου