Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή?... Δείτε αυτό... «Όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ»


ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Την πόρτα έχουν ανοίξει εδώ και δύο χρόνια η πρώτη φουρνιά στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη που πήραν μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ : Μητρόπουλος, Σακοράφα, Τσουκαλάς, Κουρουμπλής.

Η σοσιαλιαστική τάση της Κουμουνδούρου έχει πάρει σάρκα και οστά και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, την ουσιαστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ με την ίδρυση της Ελιάς και την υποτιθέμενη επανίδρυση της κεντροαριστεράς, αναμένεται να αυξηθεί αριθμητικά.

Πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναζητούν στέγη μιας και έχουν καταλάβει πως η «ομπρέλα» της Ελιάς, έχει χώρο για συγκεκριμένα στελέχη με βενιζελικές επιρροές και χωρίς πολιτικές φιλοδοξίες - όσο τουλάχιστον ηγείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Ο Κώστας Σκανδαλίδης λοιπόν, μη έχοντας πλέον ρόλο, τύχη και ελπίδα με ψαλιδισμένες τις ηγετικές του προοπτικές δείχνει εδώ και καιρό το δρόμο για την Κουμουνδούρου.

Το σκεπτικό είναι πως το εναπομείναν -αν υπάρχει- σοσιαλιστικό -κατά αυτούς-ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θιασώτης της ίδιας άποψης και ο Κώστας Λαλιώτης αν και ο ίδιος επανειλημμένως έχει προχωρήσει σε διαψεύσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και σε περιφερειακό επίπεδο (επικοινωνιακό και συμβουλευτικό) πάσο για την Κουμουνδούρου έχουν πάρει ο (κα)ποτέ δημοσιογράφος και πάντα στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου (κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα και ευρωβουλευτής) Γιάννης Ρουμπάτης.

Στο ευρύτερο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ κινείται και ο κ. Τζιώτης (είχε θέση υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ) ο οποίος φέρεται ως εμπνευστής της «Νέας Ελλάδας» του ΣΥΡΙΖΑ με ρόλο και άποψη στην προεκλογική καμπάνια.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στελεχώνεται και συνδικαλιστικά από τα «ρετάλια» του ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Φωτόπουλο να είναι από τους πρώτους που εύκολα μετακόμισαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αριστερή πλευρά του κόμματος (Λαφαζάνης, Μηλιός) βρίσκονται στα κάγκελα... Η πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με το βαθύ ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων, των ρουσφετιών της μίζας και της καθεστωτικής εξουσίας έχουν σημάνει συναγερμό σε στελέχη που δεν θέλουν να μετατρέψουν άνευ όρων και αρχών τον ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα του 4% σε κόμμα του 44%.


newpost.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου