Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

Όσο κι αν φαντάζει αδιανόητο και απίθανο είναι η στυγνή αλήθεια.

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, τόσο τα μηνύματα είναι αποθαρρυντικά.

Κι αν ακόμα από όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης το μόνο θέμα που εγείρεται είναι η οικονομική δυσπραγία των Ελλήνων (η οποία είναι και το εργαλείο για να επιτευχθούν άλλοι σκοποί), η πραγματικότητα δεν μας αφήνει σε ησυχία. Τα σχέδια των “καλών” μας γειτόνων και όλων των “συμμάχων” και “φίλων” μας προχωρούνε δίχως αντίδραση από την μεριά μας!

Την πρόβα τζενεράλε την είδαμε στις τελευταίες ευρωεκλογές με το μουσουλμανικό κόμμα deb στην Θράκη μας. Θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε; Και μην έχετε αυταπάτες ότι η Θράκη κείται μακράν, γιατί τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Και η όρεξη των κατά συνείδηση εχθρών του Ελληνισμού είναι πολύ μεγάλη.


Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία ολάκερη βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο, μαζί με το Αιγαίο. Καλό το καλοκαίρι, απαραίτητοι και οι αγώνες για την επιβίωση, αλλά χωρίς σπίτι θα είμαστε άστεγοι και τότε τα πάντα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ! 

ΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!




E.O.E.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου