Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Όταν ο Ντινόπουλος παρομοίαζε τον Βενιζέλο με τον Τσοχατζόπουλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων...


Mόλις στις 22 Απριλίου 2012 ο Αργύρης Ντινόπουλος, που σήμερα (χθες) ορκίζεται υπουργός Εσωτερικών, δημοσίευμα ένα άρθρο καταπέλτη σε βάρος του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς και συνειρμικά παρομοίαζε τον Βενιζέλο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο...

Το άρθρο υπάρχει ακόμη και σήμερα στην ιστοσελίδα του Ντινόπουλου : ...

Αποκαλυπτικό άρθρο για τα υποβρύχια του βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλου - μέλους της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε το σκάνδαλο και παρέπεμψε τον Τσοχατζόπουλο.

‘Ε.. όχι και «αθώος» για τα υποβρύχια ο Βενιζέλος !
Τον Σεπτέμβριο του 2010 το σκάνδαλο ήταν γνωστό.
Τεκμηριωμένο από την γερμανική δικαιοσύνη.
Και τότε, ως Υπουργός Άμυνας, έφερε στην Βουλή την νέα σύμβαση με τους Γερμανούς (HDW) στους οποίους είχε προστεθεί ο Λιβανέζος Ισκαντάρ Σάφα.

Η σύμβαση του Βενιζέλου αποδείχθηκε χειρότερη από την αμαρτωλή σύμβαση του Άκη.

Να γιατί :


1. Έδωσε στους Γερμανούς (προφυλακισμένους ήδη στην χώρα τους) άλλο 1,3 δις ευρώ.

2. Το έδωσε ενώ οι Γερμανοί είχαν ήδη εισπράξει 2 ,033 δις ευρώ και δεν είχαν παραδώσει κανένα υποβρύχιο.

3. Toχειρότερο : Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι εισπράττουν το νέο αυτό 1, 3 δις σε προκαθορισμένες ημερομηνίες (μέχρι το 2018) ανεξαρτήτως προόδου εργασιών.

4. Δηλαδή : Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι πληρώνονται έστω και αν κάθονται !

Τι πέτυχε ο Βενιζέλος με την νέα σύμβαση ; Ποια είναι η κατάσταση σήμερα ;

1. Εκτός από τον «Παπανικολή» δεν έχουμε παραλάβει κανένα άλλο υποβρύχιο.

2. Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι έχουν επιπλέον εισπράξει (μετά τον Σεπτέμβριο του 2010) άλλα 412 εκατομ. ευρώ χωρίς να έχουν κάνει καμία εργασία στα υποβρύχια !

3. Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι έχουν σταματήσει κάθε εργασία στα Ναυπηγεία και επέβαλαν εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα στους 1.000 εργαζόμενους.

4. Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι εκβιάζουν ζητώντας την εφαρμογή της σύμβασης Βενιζέλου, δηλαδή να πληρώνονται κατά τακτά διαστήματα έστω και αν δεν κάνουν τίποτα (φυσικά το αρνείται η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας)

5. Οι Γερμανοί - Λιβανέζοι έχουν εισπράξει με τις συμβάσεις Άκη - Βενιζέλου συνολικά 2,5 δις ευρώ, έχουν παραδώσει ένα μόνον υποβρύχιο και είναι έτοιμοι να φύγουν !

Να και κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες : Η σύμβαση του Βενιζέλου ψηφίστηκε στην Βουλή με την μορφή νόμου (του 3885/2010). Στην εισηγητική έκθεση προβλεπόταν η πληρωμή του 1,3 δις

1. Ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Αυτή η πρόβλεψη «κόπηκε» από τον Βενιζέλο.

2. Ένα μήνα μετά την ψήφιση του νόμου χαρίστηκαν στους Γερμανούς - Λιβανέζους φόροι 10 εκατομ. ευρώ με τροπολογία σε νομοσχέδιο για την... ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

3. Έξι μήνες πριν από την ψήφιση του νόμου οι Γερμανοί - Λιβανέζοι πήραν δάνειο 20 εκατομ. ευρώ με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

4. Την σύμβαση του Βενιζέλου ψήφισε στην Βουλή και ο Καρατζαφέρης.

Τώρα τι σχέση έχει ο Βενιζέλος με το Άκη ; Ο Άκης παραλίγο να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος τα κατάφερε...


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου