Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Εκλεκτός του Εβραιοσιωνισμού ο νέος Υπουργός Οικονομικών !

χαρδουβελης , εκλεκτος , εβραιοσιωνισμου , σιμητης , υπουργος , οικονομικων ,

Ο αγαπητός σύμβουλος του Σημίτη, ήταν μαζί με τον Παπακωνσταντίνου οι έμπιστοι άνθρωποι της Goldman Sachs όταν έγινε το περίφημο μυστικό swap, αυτό που μάθαμε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλα.

Για να τον ανταμείψει το παγκόσμιο σιωνιστικό Τραπεζικό σύστημα τον ξανάφερε στο προσκήνιο ως σύμβουλο του εγκάθετου Παπαδήμου και μετά τις εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα ήταν το δεξί χέρι του Στουρνάρα.


Σαν φίλος μάλιστα του Λάτση, (ήταν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank) θα έβαλε και το χεράκι του να σώσει τον φίλο Λάτση από τα χρέη της Eurobank, εις βάρος βέβαια των χιλιάδων αστέγων και των παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία, αλλά πιο νοιάζεται γι' αυτά, υπάρχει και η πρόνοια.
χαρδουβελης , εκλεκτος , εβραιοσιωνισμου , σιμητης , υπουργος , οικονομικων ,1

Φυσικά για να τον θέλει κι ο Σαμαράς-Benaki θα έχει και την εμπιστοσύνη των εβραιοσιωνιστών Τραπεζιτών και του Διεθνές Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), όπως λέμε αρνί με σφραγίδα.

Η καταστροφή του Ελληνισμού και η γενοκτονία μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος Έλληνας συνεχίζεται, όσο μάλιστα προχωράμε προς το τέλος του σχεδίου, δεν έχουν πια κανένα λόγο να κρύβονται στα παρασκήνια της πολιτικής και υπουργοποιούνται οι άνθρωποι του Σιωνισμού χωρίς ντροπή.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του μνημονίου το 2050 θα έχουν απομείνει περίπου 5 εκ. αυτόχθονες Έλληνες και μάλιστα γερασμένοι.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου