Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ‘’ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ’’ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Λίγες μέρες μετά την εκλογή του υιού του πρώην Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου, Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεδρία του ΔΗΚΟ, συνάντησα κάποιον άγνωστο σε εμένα κύριο ηλικίας περίπου 70 ετών. Αφού μου συστήθηκε ως επιχειρηματίας ανάπτυξης γης, στην συνέχεια με ρώτησε ποία ήταν η άποψη μου για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο, προφανώς για να ανιχνεύσει αν ανήκω σε κάποιο κομματικό μαντρί.

Χωρίς περιστροφές και με την ευθύτητα που με διακρίνει του ανέφερα ότι το πολιτικό σύστημα και η διεφθαρμένη κομματοκρατία έχουν οδηγήσει την Κύπρο στην πτώχευση και ένα βήμα πριν από την οριστική διχοτόμηση και χρειάζεται ξήλωμα και πολιτική ανανέωση. Ο συνομιλητής μου, σαν γνήσιο κομματόσκυλλο, ενθαρρυμένος από την απογοήτευση μου, έκρινε ότι έπρεπε να μου ξεφουρνίσει αυτό που από την αρχή είχε στο μυαλό  του, να μου … ’’πουλήσει’’ δηλαδή τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Μου ανέφερε στην συνέχεια επί λέξει :


«Η πολιτική ζωή της Κύπρου θέλει ανανέωση με νέους πολιτικούς που δεν είναι διεφθαρμένοι, πολιτικοί που μπαίνουν στην πολιτική για να προσφέρουν και όχι να κερδίσουν χρήματα. Πολιτικούς όπως τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ξέρεις, μου λέει στην συνέχεια, ότι η μητέρα του Νικόλα, Φωτεινή Παπαδοπούλου (Χήρα του πρώην Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου) έχει αμύθητη περιουσία για να ζήσουν χωρίς να δουλέψουν τρεις γενιές; Μόνο στην Ελβετία έχει σε τράπεζα περισσότερα από 800 εκ. ευρώ. (Αλήθεια Νικολάκη; που τα βρήκε; Μήπως λέω μήπως, όπως διαδίδεται από πολλούς αυτά  έχουν κάποια σχέση και με το Χρηματιστήριο και τα χρήματα του Γιουγκοσλαβικού Λαού, τα οποία βοηθήθηκε από το δικηγορικό σας γραφείο ο δικτάτορας Μιλόσεβιτς να φυγαδεύσει στην Κύπρο; Απλά υπόθεση κάνω, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου). Άρα ο Νικόλας συνέχισε ο επιχειρηματίας, δεν μπαίνει στη πολιτική για να κερδίσει χρήματα αλλά για να προσφέρει. Και το κερασάκι στην τούρτα στην συνέχεια… για εμένα μου ανέφερε με περηφάνια, ο Νικόλας είναι ο Τζον Κένεντι της Κύπρου».

Έμεινα εμβρόντητος και μονολόγησα... πίσω μου σ’ έχω σατανά, σε στείλανε άνθρωπε μου η ήρθες από μόνος σου; Πάντως για όσους αμφισβητούν τα όσα λέγω έχω το όνομα, το τηλέφωνο και την διεύθυνση του επιχειρηματία αυτού και θα μπορούσα υπό κάποιες προϋποθέσεις να το αποκαλύψω αν χρειαστεί.

Επειδή ο χώρος και το περιβάλλον δεν προσφερόταν το για τέτοιου είδους συζητήσεις και σεβόμενος και την ηλικία του, του ανέφερα απλά ότι δεν συμφωνώ μαζί του και τον παράπεμψα στο διαδύκτιο για να διαβάσει μέσω του προσωπικού μου Μπλοκ τις απόψεις μου περί των πολιτικών. Προχθές, λίγες μέρες  μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, κατά τις οποίες ο Νικόλας και το Κόμμα του καταποντίστηκαν, έτυχε να κάθομαι κάπου, στο διπλανό τραπέζι από το τραπέζι που καθόταν κάποιος ηλικιωμένος κύριος με την παρέα του και προσπαθούσα να θυμηθώ που τον είχα ξαναδεί. Στην πορεία ακούγοντας τον συγκεκριμένο κύριο να μιλά στους φίλους του για τον Νικόλα, λες και έβαλε την ίδια κασέτα στο μικρόφωνο, αντιλήφθηκα ότι ο κύριος αυτός δεν ήταν άλλος από αυτόν που μου έκανε το πιο πάνω ‘’κήρυγμα’’ πριν από λίγους μήνες. 

Μονολόγησα και πάλιν λέγοντας, ότι ο μέσος κύπριος δεν είναι μόνο πολιτικά ανώριμος, αλλά είναι ίσως και ηλίθιος, γιατί απλά δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί το περιβάλλον στο οποίο ζει και ίσως επιβάλλεται να κάνουμε σαν λαός ομαδική ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία !!!

Κοίταξε κύριε... που ο Νικόλας του Τάσου και της Φωτεινής είναι το ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής, ο νέος Τζον Κένεντι και εγώ ο χαζοχαζός δεν το είχα αντιληφθεί τόσο καιρό, απολογούμαι, μετά λυγμών και οδυρμών που μου διέφυγε κάτι τόσο σημαντικό… και σας υπόσχομαι να μην κάνω ξανά αυτό το τραγικό λάθος… Απλά εκφράζω μια απορία, ο Νικολάκης του Τάσου, με τα λεφτά του μακαρίτη του μπαμπά και της μαμάς, πότε δούλεψε στην ζωή του για να είναι σε θέση να καταλάβει και να αφουγκραστεί τα προβλήματα του άνεργου και εξαθλιωμένου οικονομικά κύπριου πολίτη; Εκτός από το αμύθητο χρήμα, αν κάτι κληρονόμησε ο υιός από τον μπαμπά, αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική αλλά με τον κακό του χαρακτήρα.  

Ας σοβαρευτούμε τώρα και να κάνουμε κάποιες ρεαλιστικές διαπιστώσεις, σαν μέρος ίσως κάποιας ψυχανάλυσης και αυτογνωσίας πριν μετατρέψουμε την Κύπρο σ’ ένα απέραντο τρελοκομείο. Όπως είχα ξαναγράψει και στο παρελθόν το ΔΗΚΟ ήταν ανέκαθεν η πόρνη της πολιτικής ζωής του τόπου και το μόνο που άλλαξε, από το 2008 που το είχα πρωτογράψει, όταν δηλαδή το ΔΗΚΟ του Τάσου και Υιού, έβγαζαν Πρόεδρο της Κύπρου τον ανεκδιήγητο Δημήτρη Χριστόφια, είναι ότι από πόρνη πολυτελείας έχει μετατραπεί σε πόρνη των € 50 με την έννοια ότι τα σημερινά του ποσοστά δεν αρκούν για να είναι το σκαλοπάτι για ανάδειξη στην εξουσία των κομμάτων της αμαρτίας, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Το ΔΗΚΟ το Κόμμα των ‘’αρχών’’ της καρέκλας και της μάσας, ο ρόλος του στην μετά Μακάριον εποχή ήταν πώς να παίρνει τα πιο πολλά λάφυρα από την εξουσία, παίζοντας σε συνεργασία με τους πάτρωνες του ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ένα ανήθικο παιχνίδι σε βάρος του λαού.

Ούτε ο Νικολάκης του Τάσου με τα δισεκατομμύρια του μπορεί πλέον να σώσει το ΔΗΚΟ, αλλά πολύ περισσότερο ούτε και ο έτερος γόνος, ο Μαρκούλλης του Σπύρου για λόγους που και η κουτσή Μαρία γνωρίζει. Τόσο το ΔΗΚΟ του ‘’Τζον Κένεντι της Κύπρου’’ όσο και η ΕΔΕΚ του βολεμένου Γιαννάκη Ομήρου καθώς επίσης και οι  λεγόμενες Κινήσεις του ενδιάμεσου χώρου πρέπει το συντομότερο να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί στη θέση τους ένας νέος πολιτικός σχηματισμός του Κέντρου χωρίς ιδεολογικά προφίλ. Ένας νέος πολιτικός χώρος που θα αντιταχθεί στα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ που κατέστρεψαν την Κύπρο, ένας νέος πολιτικός σχηματισμός που να έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και το εθνικό συμφέρον της Κύπρου. Ένας χώρος  που θα στελεχωθεί με νέους ικανούς και αδιάφθορους πολίτες που να αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους για να αγωνιστούν για να τον σώσουν.

Όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και στην πολιτική, χωρίς οικονομική ενίσχυση  δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, δεν μπορείς να νικάς. Σε αντιδιαστολή με την υπάρχουσα κομματοκρατία που την σπονσάρουν, με το αζημίωτο βέβαια, ο υπόκοσμος, οι τράπεζες και το υπόλοιπο οικονομικό κατεστημένο, τον νέον αυτό πολιτικό χώρο πρέπει να τον στηρίξουν οικονομικά οι απλοί πολίτες καθώς επίσης και κάποιοι εθνικοί ευεργέτες. 

Μόνο έτσι θα ξεφύγουμε από την ελεεινή κομματοκρατία και τους φτηνούς πολιτικάντηδες που σήμερα μας διαφεντεύουν και οδηγούν την Κύπρο στην καταστροφή.



Όμηρος Αλεξάνδρου


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου