Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το άγρυπνο «μάτι» της C.I.A. τώρα σε Twitter και Facebook


Στο χώρο των social media μπήκε και η C.I.A., αποκτώντας λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter.

Στη 1:49 το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα) η C.I.A. ανήρτησε το πρώτο μήνυμά της στο Twitter από τον λογαριασμό με το απλό όνομα @CIA.

Με... χαρακτηριστική μυστικότητα ανέφερε :

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να αρνηθούμε ότι αυτό είναι το πρώτο μας tweet». Αμέσως το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Μέσα σε δύο ώρες το μήνυμα είχε αναδημοσιευθεί 85.000 φορές, η C.I.A. απέκτησε περισσότερους από 105.000 «ακόλουθους» (followers) και πειράγματα των χρηστών έτρεξαν γρηγορότερα και από τα δάκρυα της Κλερ Ντέινς στο «Homeland».

«@CIA πώς αισθάνεσαι που για πρώτη φορά σε ακολουθούν;» τουίταρε ένας χρήστης.


«Επεκτεινόμενη και σε αυτές τις πλατφόρμες η C.I.A. θα μπορεί να συνδέεται πιο άμεσα με το κοινό και να παρέχει πληροφορίες για την αποστολή, την ιστορία και άλλες εξελίξεις της», δήλωσε ο διευθυντής της, Τζον Μπρέναν σε ανακοίνωσή του.

«Έχουμε σημαντικές ιδέες να μοιραστούμε και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι μη διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία είναι περισσότερο προσβάσιμες στο αμερικανικό κοινό που υπηρετούμε, σύμφωνα με την εθνική μυστική αποστολή μας», πρόσθεσε.

Η Υπηρεσία υποσχέθηκε ακόμη να αναρτά τα «τελευταία νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες καριέρας», καθώς και καλλιτεχνήματα από το μουσείο της C.I.A., ενημερώσεις από το παγκόσμιο βιβλίο δράσης της και μη διαβαθμισμένες μυστικές πληροφορίες.

Δημιουργώντας λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter, η C.I.A. διευρύνει την περιορισμένη διαδικτυακή της παρουσία πέρα από την επίσημη ιστοσελίδα της και τους λογαριασμούς σε Flickr και YouTube.

Συγκριτικά με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες ήταν κάτι που μάλλον έπρεπε να κάνει η C.I.A.

Η N.S.A. «μπήκε» στο Twitter το 2009, το F.B.I. το 2008 και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2007.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου