Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Το Έξυπνο Χτύπημα της Αργεντινής στους …Πρετεντέρηδες! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και Σουάπ 11 δις με την Κίνα


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ψυχάρης με τον κυρ Μπάμπη, ψεκάζονται από το πρωί εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επενδυτικό δάνειο - μαμούθ με την Κίνα σύναψε η Αργεντινή, όπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.

Συγκεκριμένα η Κίνα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές Σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.

Όλα αυτά την στιγμή που η Αργεντινή είχε αποκλειστεί από τις αγορές μετά την άρνηση της να πληρώσει τα ακούρευτα ομόλογα των “κοράκων” του Δ.Ν.Τ., που βέβαια όπως έγινε και με την Ελλάδα, τα είχαν αγοράσει πολύ χαμηλότερα από την αξία τους.


Τα χρήματα θα κατευθυνθούν άμεσα σε επενδύσεις υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας 1.740 μεγαβάτ, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας που επανακρατικοποιήθηκε μετά την εκδίωξη του Δ.Ν.Τ. από την χώρα.

Την ίδια στιγμή, φαντάζουν κωμικά τα εκβιαστικά δημοσιεύματα σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλάδα, από διεφθαρμένα ΜΜ”Ε”, τα οποία προεξοφλούσαν την χρεοκοπία της Αργεντινής επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει τους διεθνείς απατεώνες.

Η όλη εξέλιξη βέβαια είναι απολύτως φυσιολογική, απλώς η έμμισθη προπαγάνδα οικονομικά αναλφάβητων και χυδαίων δημοσιογράφων στην Ελλάδα, αποσκοπεί ακριβώς στο να φαίνεται η μνημονιακή παράνοια ως μονόδρομος.

Ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά επικερδής γι’ αυτούς που την επέβαλλαν. Ο Ελληνικός λαός πάντως οφείλει επιτέλους να αντισταθεί στην ληστεία της προσωπικής αλλά και της δημόσιας περιουσίας, αποβάλλοντας τα ενοχικά σύνδρομα από τα αγράμματα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου