Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Διαίρει και βασίλευε - Η υποδούλωση των επόμενων γενεών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ


Ψυχολογικά πειράματα και η βαθύτερη κατανόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης : Επιλέξαμε αυτό το βίντεο σαν το καλύτερο σε κατανόηση και περιγραφή των διαδικασιών που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.

Το βίντεο είναι μία ώρα, αλλά αξίζει να το δείτε ολόκληρο όχι μόνο μία φορά αλλά και 2 και 3 και 4 φορές μέχρι να το μάθετε απ' έξω. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο πρέπει να το μάθετε απ' έξω. Πιστεύουμε αληθινά ότι κάθε παιδί από 15 ετών και πάνω πρέπει να δει αυτό το βίντεο.

Από 15 ετών έως 80 ετών. Θα ήταν ευχής έργον όποιος γνωρίζει εκπαιδευτικούς να τους πείσει να το δούνε. Γιατί ξέρουμε ότι τα μεγάλα βίντεο δύσκολα κάθεται κάποιος μία ώρα να τα δεί. 

Κάντε ότι είναι δυνατόν για να το δούνε περισσότεροι...

Προσέξτε ειδικά από το 40ό λεπτό μέχρι το 47ό περίπου και θυμηθείτε πόσες φορές κάνετε αυτό που περιγράφει το βίντεο και αν είστε λίγο πιο ειλικρινείς, παραδεχθείτε ότι το κάνετε από τότε που γεννηθήκατε.





Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου