Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Καραμπινάτη προβοκάτσια. Έριξαν οι ναζί το αεροπλάνο με τους πολίτες και τώρα καλούν την Δύση να βοηθήσει σε πόλεμο ενάντια στο κακό


Σχόλιο ΛΦ : Χθες δημοσιεύσαμε το άρθρο αυτό (ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ BOGDAN). Με λίγα λόγια αναφέρει πως τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί, θα τα φορτώνουν στους ρωσόφωνους. Φυσικά και στημένες προβοκάτσιες, όπως αυτή που δεν δίστασαν να θυσιάσουν 295 ανθρώπους. Στην Συρία είδαμε εκατοντάδες τα τελευταία χρόνια από τους φίλους ισλαμοφασίστες των ΗΠΑ.

Περίεργη υπόθεση που ίσως οξύνει δραματικά τα πνεύματα. Οι ρωσόφιλοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Σύγχυση επικρατεί, όσον αφορά στα αίτια της τραγωδίας με το Μαλαισιανό αεροσκάφος στην Ουκρανία, ωστόσο, ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την ουκρανική κυβέρνηση και αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους-αέρος τύπου BUK, ενώ πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων και πέντε λεπτά πριν εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο.


Την ίδια στιγμή, ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Γερασένκο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook επιβεβαίωσε ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους ρωσόφωνους και στον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.


«Ο κυνισμός του Πούτιν και των τρομοκρατών δεν έχει όρια. Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, ανοίξτε τα μάτια σας. Βοηθήστε μας. Πρόκειται για πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό. Στο βίντεο με την πρόσκρουση, ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν ότι είναι όμορφο θέαμα. Απάνθρωποι», αναφέρει το μήνυμα του Ουκρανού αξιωματούχου.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ, διέταξε έρευνα για την «αεροπορική καταστροφή», ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι ενήμερος για το δυστύχημα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η Δημοκρατία του Ντονέτσκ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη.

Ποιος κατέρριψε το Μαλαισιανό αεροσκάφος;

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το έριξαν Ουκρανοί επειδή ήταν βαμμένο με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας.
 Τρία όπλα μπορούν να καταρρίψουν αεροσκάφος σε 10 χλμ ύψος :

1. Οι S-300,
2. οι προκάτοχοί τους f 200 και
3. το σύστημα buk, το οποίο τον τελευταίο καιρό οι δυνάμεις του Κίεβο εκμοντέρνισαν και εγκατέστησαν στις περιοχές της Αν. Ουκρανίας

Οι ρωσόφιλες δυνάμεις αυτοάμυνας με τα συστήματα που διαθέτουν μπορούν να πλήξουν στόχο μέχρι σε το πολύ 3 χλμ. ύψος. Τεχνικά λοιπόν οι ρωσόφιλοι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν.



Greek Books

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου