Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

HVJJLJJJ

ΑΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά


To ειδησεογραφικό όργανο του υπερεθνικιστικού κόμματος Svoboda μεταδίδει: 
"Το στρατιωτικό τάγμα του “Donbass” υποστηριζόμενο από τo τάγμα  “Αzov”, το τάγμα εθελοντών “Shakter” και το  τάγμα του “Δεξιού Τομέα” δεν μπόρεσαν να περάσουν μέσα από τις γραμμές των μαχητών της πολιτοφυλακής που είχε αναπ-τύξει την άμυνά του στα περίχωρα της Ilovaiskaya. Έξι εθελοντές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν. Οι δυνάμεις δεν ήταν δυνατό να προχωρήσουν περεταίρω, έτσι  τα τάγματα υποχώρησαν".

dimpenews : η άτακτος φυγή ουκρανικού τάγματος


Στο σχετικό βίντεο βλέπουμε αρχικά τις οδηγίες που δίνει στο στράτευμα ο διοικητής του τάγματος του Donbass, γνωστός για τη θηριωδία του, Symeon Sementchenko.Symeon Seftchenko


Symeon Semetchenko 
“Το καθήκον μας  είναι να γλιστρήσουμε γρήγορα στη γη τους και να λάβουμε θέσεις για το πυροβολικό και τα βαραία όπλα”Ο γνωστός για τη θηριωδία του Σεμετσένκο δίνει εντολές

Ο γνωστός για τη θηριωδία του Σεμετσένκο δίνει εντολές 
Τα πλάνα  δείχνουν να ανοίγουν πυρ οι ουκρανοί στρατιώτες μαζί με την Εθνική Φρουρά. Η πολιτοφυλακή  απαντά με όλμους και βαριά πολυβόλα. Στη συνέχεια, ξεκινάνε ανταλλαγές πυροβολισμών με  αυτόματα. Λίγα λεπτά αργότερα, βλέπουμε τραυματίες από την ουκρανική πλευρά, και στο τέλος το τάγμα του «Donbass» αναγκάζεται να υποχωρήσει, έχοντας  4 νεκρούς  και 7 τραυματίες.


kkkkkkkkkkkkkk 
V HVNVN 

Τη Δευτέρα, η ουκρανική έκδοση του Times News έγραφε: 
 “Δεν φτάσαμε στην ολοκλήρωση της νίκης γιατί οι εθελοντές του τάγματος του Donbass είχαν προαναγγείλει την επιχείρηση στο facebook. Είναι αναλφάβητοι. Μια καλά προγραμματισμένη επίθεση στην πόλη δυστυχώς κατέληξε σε επονείδιστη φυγή με σημαντικές απώλειες.“Το τάγμα του Donbass” έχασε 4 μαχητές, το “Τάγμα Αzov” έχει 3 νεκρούς και 6 τραυματίες. Οι εθελοντές κατηγόρησαν την ηγεσία για ανικανότητα και ότι οι θυσίες τους ήταν άχρηστες. Υπήρξε αρχικά  λανθασμένη στόχευση μιας μονάδας  πυροβολικού που έδωσε πράσινο φως να προχωρήσουμε.  Στη συνέχεια, οι διοικητές έριξαν τους εθελοντές μπροστά στην πολιτοφυλακή…  Οι στρατιώτες  αμέσως εξαφανίστηκαν από το πεδίο της μάχης. Σε αυτή τη μάχη, σκοτώθηκε ο Nικολαι Μπερεζόφσκι, ο οποίος υπηρέτησε στο τάγμα «Azov»,  σύζυγος  της γνωστής ακτιβίστριας Τατιάνας Chornovil. Οι επαναστάτες δεν έχουν απώλειες” 


jgcjfgjjjjj 

Σύμφωνα με τους ουκρανούς δημοσιογράφους, “οι στρατιώτες είναι εξοργισμένοι που τους “χρησιμοποιούν ως ” βορά ” στον εχθρό.Υπήρχαν αρκετοί ελεύθεροι σκοπευτές αντάρτες σε  απόσταση μόλις 1000 μέτρων και σταμάτησαν την επίθεση των δύο ταγμάτων και τα ανάγκασαν σε φυγή. Οι παραστρατιωτικές ομάδες και οι εθελοντές μπαίνουν ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά“.


jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 

O στρατιώτης του τάγματος του “Donbass” Evgeny Sefchenko, δήλωσε ότι τέσσερα “αδέλφια” του  έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες που απαγορεύονται από το Διεθνές Δίκαιο για τις χερσαίες δυνάμεις κατά τη διάρκεια  της μάχης στο Ντόνετσκ (Ilovaiskaya). “Σκοτώθηκαν από σφαίρες που απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο για τις χερσαίες δυνάμεις”. 


Ο ίδιος στρατιώτης ποτέ δεν αναρωτήθηκε για τη νομιμότητα του βομβαρδισμού των αμάχων; 


Απόσπασμα από τη σελίδα του νεαρού στο ρωσικό fb (vk) δείχνει ότι είναι και “νομομαθής” : 


“Σκοτώθηκαν από σφαίρες  … Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι η έξοδος της σφαίρας έχει διάμετρο 5-7 cm … … Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω … Να πούμε ότι αυτές απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο; Ή ότι τέτοιες σφαίρες δεν έπρεπε να χρησιμοποιούνται;… Αυτό το είδος της σφαίρας, συμπεριλαμβάνεται στα απαγορευμένα πυρομαχικά,  της Σύμβασης για τους νόμους και κανόνες του χερσαίου πολέμου  και επίσης επιβεβαιώνεται στο Πρόσθετο Πρωτόκολλο στη Συνθήκη της Γενεύης, «το δικαίωμα των μερών που εμπλέκονται στη σύγκρουση να επιλέξουν μεθόδους ή μέσα πολέμου δεν είναι απεριόριστο” (αρθ 35) … 


Οι πολυδιαφησμένοι στρατιώτες της ουκρανικής Εθνοφρουράς επίσης δραπέτευσαν από το πεδίο της μάχης μόλις οι πολιτοφύλακες άνοιξαν πυρ με όλμους, σχολιάζει σαρκαστικά η sveda tv. 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου