Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κλείστε τώρα το Χρηματιστήριο που καταρρέει, πάμε ολαταχώς στην Κόλαση !!!


ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!

Tραγωδία στο Χρηματιστήριο!

Συνεχίζεται ο χωρίς τέλος ο κατήφορος της ελληνικής οικονομίας. Το κράτος βρίσκεται υπό διάλυση, οι επενδυτές εγκαταλείπουν τη χώρα. Όπου νάναι μάς εγκαταλείπουν και οι δανειστές στο έλεος της μοίρας μας.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία εξαιτίας ενός άθλιου πολιτικού συστήματος, ενός βαθιά χυδαίου πελατειακού κράτους στο οποίο κυβερνάνε οι ντόπιες συμμορίες.

Κλείστε καλύτερα το Χρηματιστήριο για να μην διαλυθεί.

Στο μεταξύ κλίμα έντονης αβεβαιότητας αποτυπώνεται στην αγορά των ελληνικών ομολόγων, καθώς με “αλμα” 60 μονάδων η απόδοση του 10ετούς αναρριχάται εκ νέου στο απαγορευτικό επίπεδο του 8%.


Ειδικότερα, η απόδοση του ελληνικού 10ετούς διαμορφώνεται αυτή την ώρα στο 8,01% έναντι 7,4% την Τετάρτη, με την "ψαλίδα”, ήτοι το spread έναντι της απόδοσης του αντίστοιχου δεκαετούς ομολόγου βάσης να ανέρχεται στις 725 μονάδες βάσης. Έντονα ανοδικά κινείται και η απόδοση του 5ετούς ελληνικού τίτλου διαμορφούμενη στο 6,89% έναντι 6,5% που ήταν χθες.

Όπως αναφέρε στο Capital.gr ο κ. Ζαμάνης από τη Beta Χρηματιστηριακή, με τη πολιτική αβεβαιότητα να κυριαρχεί την εγχώρια αγορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος τοποθέτησης σε μετοχές μέχρι η κατάσταση να ομαλοποιηθεί ξανά.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα υπάρχει κάποιο κλίμα αβεβαιότητας στις αγορές λόγω της επερχόμενης εκλογής προέδρου και τον κίνδυνο πρόωρων εκλογών που συνδέονται από αυτήν.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου