Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συνταρακτικά στοιχεία : Στην «αγκαλιά» του Εωσφόρου η Νέα Υόρκη


Σ’ αυτή τη φωτογραφία των Δίδυμων Πύργων, οι οποίοι καταστράφηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, διακρίνονται ξεκάθαρα τα σατανιστικά σύμβολα που τους περιέβαλαν. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, το Άγαλμα της Ελευθερίας χτίστηκε από τους Ελευθεροτέκτονες. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον Εωσφόρο, τον κομιστή του φωτός.

Το 1664 το Νέο Άμστερνταμ μετονομάστηκε σε Νέα Υόρκη προς τιμήν του δούκα της Υόρκης, αδελφό του τότε Βασιλέα της Αγγλίας, ο οποίος ήταν μασόνος 33ου βαθμού.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί το οικονομικό κέντρο των Η.Π.Α. και ως εκ τούτου ασκεί επιρροή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι το παγκόσμιο κέντρο του εμπορίου και των επιχειρήσεων, όπως ήταν η Βαβυλώνα στην εποχή της. Η Νέα Υόρκη αποτελεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του κακού, δεδομένου ότι η λατρεία του χρήματος είναι η ρίζα όλων των κακών.

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την παράδοση της Νέας Υόρκης στην «αγκαλιά» του Εωσφόρου :Μεταξύ των χρηματοδοτών του καθεδρικού ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη ήταν η J.P. Morgan, καθώς και ο Μέγας Διδάσκαλος των Τεκτόνων της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η ολοκλήρωση του καθεδρικού ναού θεωρήθηκε μάλιστα, τόσο μεγάλο επίτευγμα για τους Ελευθεροτέκτονες που παρουσιάστηκε στην πρώτη σελίδα του περιοδικού τους “Masonic World” το Μάρτιο του 1925.


Το μασονικό τρίγωνο πάνω από τη δυτική είσοδο του ναού.


Στη δυτική πλευρά του καθεδρικού ναού υπάρχουν δεκάδες γλυπτά, τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά «περίεργα». Σε ένα από αυτά απεικονίζεται η καταστροφή της πόλης, καθώς και κτηρίων που θεωρούνται ορόσημα της Νέας Υόρκης.


Το άγαλμα του Προμηθέα έξω από το Κέντρο Ρόκφελερ (Ο Προμηθέας ταυτίζεται με τον Εωσφόρο, επειδή παράκουσε το θεϊκό θέλημα και έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους).


Tο κτίριο Tisham, που βρίσκεται στην 53η οδό της 5ης λεωφόρου, γνωστό ως το 666. Tα τεράστια τρία εξάρια που κοσμούσαν τον Κολοσσό, απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου