Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ ή Αντιμνημονιακή Συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ.;

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου μη υποψήφιου βουλευτή.

Η επαναδιαπραγμάτευση για το ύψος και τους όρους το δημοσίου χρέους, η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της δικαιοσύνης και των θεσμών, η καταδίκη των κλεφτών-μιζαδόρων πολιτικών της Ζήμενς και ο έλεγχος των λιστών Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου, η ισοκατανομή των βαρών και η άρση των αδικιών, η προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας είναι τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης, που θα προκύψει.

Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ ή με τους ΑΝ ΕΛ;


Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται 7-9 μονάδες της ΝΔ. Η ήττα της μεταλλαγμένης Πολιτικής Άνοιξης είναι οριστική. 


Η ΝΔ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σαμαρά. Ο τελευταίος πασχίζει εσωκομματικά να βγάλει δικούς του βουλευτές, για να έχει προσωπική κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις εκλογές. Το συνέδριο αλλαγής αρχηγού και η διάσπαση της Ν.Δ. είναι δεδομένη.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αφού άντεξαν την εξαγορά, τον εκβιασμό και τις άθλιες μεθοδεύσεις του Σαμαρά, τώρα δέχονται την κραυγαλέα επίθεση των πληρωμένων-πειραγμένων δημοσκοπήσεων.

Ο Σαμαράς έπαιξε ανεπιτυχώς όλα τα χαρτιά του, για να εμποδίσει τους ΑΝ.ΕΛ. να επανεκλεγούν στην Βουλή. Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι το πρόβλημα του.


Είναι η μόνη Κυβερνητική αντιμνημονιακή δύναμη μετά τον ΣΥΡΙΖΑ., Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ είναι άγονες, στείρες μη κυβερνητικές ψήφοι. Ένας νέος πόλος κυβερνητικής εξουσίας με τους ΑΝ.ΕΛ. θα περιθωριοποιήσει διαλυτικά την ΝΔ. 


Το πολιτικό κενό στην Ελλάδα ευρίσκεται στο κέντρο του πολιτικού συστήματος. Η Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία με τους ΑΝ.ΕΛ. είναι γεγονός. Η συμπαράταξη των ΑΝ.ΕΛ. με τους άστεγους, που προέρχονται από το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την Πατριωτική Αριστερά, απειλεί τις κατεστημένες δυνάμεις.


Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και η ομάδα Γιώργου Παπανδρέου βρίθουν αναξιοπιστίας αντεθνικότητας, μεταναστολάγνου πολυπολιτισμικότητας και αντιλαϊκής συμπεριφοράς. Οι γνήσιοι Ανδρεοπαπανδρεϊκοί τους απορρίπτουν και τους οικτίρουν ως ιδεολογικούς αποστάτες, που κατέστρεψαν μαζί με το Σημίτη την μεγάλη πατριωτική δημοκρατική παράταξη. Το υποκατάστατο των διαπλεκόμενων κομμάτων, το θολό Ποτάμι πέταξε την μάσκα του και συνεργάζεται με τους ακρονεοφιλελεύθερους της Δράσης και τα σημιτικά υπολείμματα. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση.


Οι αντιμνημονιακοί κυβερνητικοί ψήφοι είναι δύο κατηγοριών θα τους συμβολίσω με πρόσωπα! Με το Μιχάλη Τρεμόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ η με τον Περικλή Νεάρχου των ΑΝ.ΕΛ.; Με την Ιωάννα Γαϊτάνη του ΣΥΡΙΖΑ η τον Δαμιανό Βασιλειάδη των ΑΝ.ΕΛ.; Οι δύο του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τα Σκόπια να τα ονομάζουμε Μακεδονία και οι συνεργαζόμενοι με τους ΑΝ.ΕΛ. υπερασπίζονται την Μακεδονία και τα εθνικά θέματα ανυποχώρητα. Το πολιτικό κέντρο είναι οι ΑΝ.ΕΛ., θα φρενάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει υπερβολές, θα θέσουν όρους για συμμετοχή στην κυβέρνηση ανυπέρβλητους για τα εθνικά θέματα, την ορθοδοξία και τους λαθρομετανάστες, που θα συνετίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.


Για να αποφύγουμε ακυβερνησία και διπλές εκλογές, στηρίζουμε δυναμικά τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ψηφίζουμε για κυβέρνηση, μην το ξεχνάμε αυτό. Σας απευθύνομαι ως μη υποψήφιος βουλευτής με αίσθημα ευθύνης για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία. Καλή περίσκεψη αγαπητοί φίλοι.
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου