Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Σε σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι !!!

Σε σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι!

Σε απόλυτη σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι, το «αγαπημένο» κόμμα του Mega και λοιπών εκδοτικών καταστημάτων.

Θεωρούσαν αυτοί οι μνημονιακοί απολίτικοι ότι θα έμπαιναν στη νέα κυβέρνηση για να «εκβιάζουν» τις γραμμές της Τρόικας και της ντόπιας ολιγαρχίας.

Ευτυχώς η είσοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή ακύρωσε τις φιλοδοξίες του «Πρωταγωνιστή» να επιβάλλει την αντιλαϊκή ατζέντα του.

Σε κατάσταση αμόκ τα στελέχη του νεοφιλελεύθερου μορφώματος διαρρέουν ότι δεν θα δείξουν «…ανοχή, ούτε στήριξη πρόκειται να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ», όσο είναι στην κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας Τσίπρα – Καμμένου.

Και γελάει ο κόσμος όλος, ποιος τους ζήτησε το ένα ή το άλλο, όταν συνεχώς και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυττε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τα… Ποτάμια.


Το κόμμα των σκληρών σημιτικών, των ορφανών του Κύρκου και των νεοφιλελεύθερων της Δράσης απέτυχε να «κρατήσει» τη νέα κυβέρνηση όμηρο του.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου