Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τ.Τ. – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Οι Παπανδρέου άρπαζαν, ο Σαμαράς ξέπλυνε. Όλα τα ντοκουμέντα


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Ναι, ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !!!


Ποιά νομίζετε πως ήταν η χορηγία για τα περιβόητα συνέδρια του Ανδρίκου Παπανδρέου που διοργάνωνε ο Γριβέας;


Τι χορηγίες ζητούσε ο Νίκος Παπανδρέου από το ίδρυμα;


Η Μ.Κ.Ο. της Μαργαρίτας Παπανδρέου;


Η κυβέρνηση Παπανδρέου διόρισε τον δικό της άνθρωπο στο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, ο οποίος εξασφάλισε αφειδώς χρηματοδοτήσεις όποτε οι συγγενείς του πρωθυπουργού επιθυμούσαν, μέχρι που το ίδρυμα κατέρρευσε!


Η κυβέρνηση Σαμαρά, με πρωτοφανή μεθόδευση Στουρνάρα, εξαφάνισε μέσα σε μία νύχτα το ίδρυμα, προκειμένου να… συγκαλύψει το μέγα σκάνδαλο.

Κάποτε λέγαμε για το «νόμιμο και ηθικό». Ο Παπανδρέου όμως, έκανε νόμο την ανηθικότητα.

Δείτε τα ντοκουμέντα της ντροπής που εξασφάλισε το Ολυμπία. Φανταστείτε πόσα άλλα έγιναν που αγνοούμε.


Το γράφαμε από το 2010… ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!


Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεούται να οδηγήσει στην δικαιοσύνη την εγκληματική συμμορία που κατέστρεψε το ίδρυμα, παρά το ότι κάποιοι «σύντροφοι» έβαλαν και αυτοί το χέρι στο μέλι.



Δείτε το ιλιγγιώδες ποσό που «χορηγούσε» το Τ.Τ. στα περιβόητα συνέδρια του Ανδρίκου Παπανδρέου!


Ναι, καλά καταλάβατε! 300,000 Ευρώ, για ένα συνέδριο! Όταν ολόκληρο συνέδριο του Ο.Η.Ε. δεν απαιτεί πάνω από 120 χιλ. Δολάρια. 300,000 ευρώ, για κάθε συνέδριο! Από τον διορισμένο πρόεδρο, Κλέωνα Παπαδόπουλο, που μάλιστα ομιλούσε και στα εν λόγω συνέδρια :


Κλέων Παπαδόπουλος, διορισμένος από τον Παπανδρέου, χορηγούσε τα συνέδρια του αδελφού Παπανδρέου. Τι δεν καταλάβατε; Κοιτάξτε οικογενειακή ευτυχία :


Η συνέχεια; Ναι, έχει και συνέχεια. Το απύθμενο θράσος της οικογένειας Παπανδρέου, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μας εκπλήσσει. Ο κύριος Νίκος Παπανδρέου, ο άλλος αδελφός, ζητούσε και αυτός κατοστάρικα για «χορηγίες». Με υπογραφή του και αβροφροσύνη. «Αγαπητέ Κλέωνα»… Είμαι ο αδελφός αυτού που σε διόρισε.


Διαβάστε :


Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει και ο «γενάρχης». Που χρέωνε με την ώρα τις προτεινόμενες «χορηγίες»…



Η ειρήνη βλέπετε, είναι πολυδάπανη. Να μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα, την ενοικίαση του ακινήτου της πεθεράς του Παπανδρέου, το κολοσσιαίο σκάνδαλο των CDS κλπ.

Να τιμωρήσουμε, για να μην τα ξαναζήσουμε.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου