Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Προκλητική δήλωση Σουλτς : Ήθελα να είναι το Ποτάμι στην κυβέρνηση και όχι οι ΑΝ.ΕΛ. !!!

θεοδωρακης ποταμι

«Δεν θα σας το κρύψω ότι είπα στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήταν προτιμότερη μία συμμαχία με το Ποτάμι πάρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκείνος είχε άλλη άποψη και φυσικά τη σεβόμαστε» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού
Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, προκαλώντας με την παρέμβασή του στα εσωτερικά της Ελλάδας! 

Παράλληλα βέβαια επιβεβαίωσε τα σενάρια της διαπλοκής που ήθελαν να φυτέψουν το Σταυράκι εκλεκτό παιδί της διαπλοκής στην κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη και δύσκολη πρόκληση και όπως έμαθα σήμερα εδώ το Ποτάμι ένα κόμμα είναι έτοιμο να συνδράμει και αναλάβει τις ευθύνες του και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Και εγώ όπως είπα στο Σταύρο Θεοδωράκη θα είμαι στο πλευρό του, θα είμαι βοηθός σε ό,τι χρειαστεί το Ποτάμι» πρόσθεσε ο κ. Σουλτς επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω.


Ο Θεοδωράκης δήλωσε επίσης ότι το Ποτάμι θα οργανώσει την Άνοιξη μία διάσκεψη στην Αθήνα με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.


Δικό μας σχόλιο : Τέτοιες δηλώσεις είναι ωφέλιμες για τους πολίτες της χώρας γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να καταλάβουμε ποιος είναι τι και από πού στηρίζετε ο κάθε τυχάρπαστος ο οποίος από το πουθενά έγινε αρχηγός κόμματος και μπήκε και στη βουλή. Όλες τις ημέρες πριν τις εκλογές ήταν λαλίστατος στο ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν είδε ότι Τσίπρας και Καμμένος τον έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους (για να μη πω τίποτα άλλο) άρχισε τις βολές εναντίων τους. Ο «κος» Μπομπολάκης στηρίζεται από όλους αυτούς που στήριζαν τόσα χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. με σκοπό να έχουν το πάνω χέρι και να κινούν τα νήματα σε κάθε κυβέρνησή τους. Το γράφο για πρώτη φορά και να το θυμάστε… «Το Ποτάμι» θα έχει την τύχη που είχε η «ΠΟΛ.ΑΝ.» το Σαμαρά σε λίγα χρόνια. Εδώ θα είμαστε και θα σας το θυμίσω ξανά όταν θα έρθει η ώρα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου