Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ : Με 2 Έλληνες ολιγάρχες και έναν πασίγνωστο πολιτικό στην ΦΥΛΑΚΗ ο Αλέξης Τσίπρας στο Eurogroup!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Με 2 Έλληνες ολιγάρχες και έναν πασίγνωστο πολιτικό στην ΦΥΛΑΚΗ ο Αλέξης Τσίπρας στο Eurogroup!

Mιλάμε για πολιτικό θρίλερ με σασπένς χωρίς προηγούμενο.

Ο Τσίπρας σε λίγο θα βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά με την Μέρκελ να απειλεί να κλείσει τις στόφιγγες τού χρήματος.

Και τότε...

Και τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την κίνηση της τελευταίας 5ετίας η οποία είναι εξίσου καλά σχεδιασμένη με τα πρώτα 24ωρα ανάληψης της εξουσίας :

Σύνθεση της κυβέρνησης, ορκομωσία, Καισαριανή, ταξίδια στο εξωτερικό. Ένας επικοινωνιακός καταιγισμός.

Μόνο που αυτή τη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα θα έχει η ίδια τον έλεγχο της κορύφωσης του δράματος.

Αυτή δεν είναι άλλη από την σύλληψη 2 Ελλήνων ολιγαρχών (ο ένας μάλιστα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον γερμανικό παράγοντα) και ενός πασίγνωσ-του πολιτικού.

Ο Νικολούδης ξεσκονίζει και συμπληρώνει τους φακέλους - φωτιά.

Με τις σειρήνες των περιπολικών στην διαπασών, τα διεθνή ΜΜΕ θα κινηματο-γραφούν τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι ξένοι δημοσιογράφοι θα κάνουν λόγο για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να καταπο-λεμήσει την διαφθορά και την φοροδιαφυγή.

Ο πρωθυπουργός έχει ενημερώσει μάλιστα και τον Πρόεδρο Ομπάμα για την σύλληψη των 3, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις που θα σοκάρουν την παγ-κόσμια κοινή γνώμη.

Mε τους 3 στη φυλακή πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μέρκελ και να της πει :

- Υποσχέθηκα στον Ελληνικό λαό και στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι θα πατάξω την διαφθορά, το πελατειακό κράτος και την φοροδιαφυγή. Κάνω αυτό που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί μου. Γνωρίζετε μετά από αυτό ότι κάνω τα λόγια μου πράξεις. Σας ζητώ χρόνο να αλλάξω την Ελλάδα και να αποπληρώσω όλο το χρέος με ρήτρα ανάπτυξης...

Οι συλλήψεις των 3 θα είναι μεγάλο ατού στα χέρια του πρωθυπουργού.


Σε περίπτωση που η Μέρκελ δεν του δώσει χρόνο ο Ομπάμα θα την κατηγορή-σει ανοιχτά για συγκάλυψη του πελατειακού κράτους στην Ελλάδα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου