Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Σκληρή απάντηση Καμμένου στη Γερμανίδα ομόλογό του


Απάντηση στην υπουργό Εθνικής Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η οποία υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η Ελλάδα με την προσέγγιση στη Ρωσία ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ έδωσε ο Πάνος Καμμένος.
 
«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερ-μανικά στρατεύματα κατοχής. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολι-τικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
 
Αυτές οι κινήσεις πρόσθεσε ο υπουργός «υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσ-μούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία» κατέληξε ο υπουργός.
 
Θυμίζουμε ότι η Γερμανίδα υπουργός, σε συνέντευξή στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλ-λων, ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελ-λάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκα-ετιών».
 
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επιση-μαίνει : «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώ-σουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρ-χει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», για να καταλήξει : «Όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου