Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Όλος ο διάλογος του Α. Τσίπρα με τον Β. Πούτιν


Β. ΠΟΥΤΙΝ : "ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ"

Στα ελληνικά προσφώνησε ο Β. Πούτιν τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα όταν του είπε επί λέξη «Καλησπέρα Σύντροφε» και ο Έλληνας ηγέτης του απάντησε επίσης στα ελληνικά «καλησπέρα φίλε σύντροφε» στη μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο Ρώσος πρόεδρος επιβεβαίωσε το defencenet.gr ότι θα υπάρξει κοινό αίτημα για την απόδοση των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθησαν από τους απογόνους των Ούννων κατά την διάρκεια της Κατοχής αλλά και κατά την εισβολή στην Σοβιετική Ένωση εναντίον του ελληνικού και του ρωσικού λαού.

Το defencenet.gr σας είχε ενημερώσει πολύ νωρίτερα για το επικείμενο τηλεφώνημα το οποίο και τελικά έγινε. Πληροφορίες από την Μόσχα όμως δίνουν και άλλα στοιχεία από αυτή τη συνομιλία, η οποία ήταν πραγματικά εγκάρδια.


Σε ύψιστο Συναγερμό ήταν το Μαξίμου από την Τετάρτη, μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ρώσοι Αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πουτιν - Τσίπρα, από τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πάνο Καμμένο, να δίνει άμεση εντολή στην Ε.Υ.Π. και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια, να πάνε στο Μαξίμου και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Τσίπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής και προσπάθειας παρακολούθησης!

Προς μεγάλη έκπληξη ο Π. Καμμενος άκουσε τα εξής από τους Ρώσους Αξιωματούχους «Γνωρίζουμε πολύ καλά, και είναι επίσης ενήμερος και ο Πρόεδρός Μας, ότι η τηλεφωνική επαφή θα υποκλαπεί. Ξέρουμε ότι είναι οι Η.Π.Α. και η Γερμανία οι χώρες ωτακουστές, αλλά ο Β. Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για το τι θα ακούσουν, διότι επιθυμεί να τα ακούσουν».

Αφού ξεκίνησαν την συνομιλία τους με τις προαναφερθείσες φιλοφρονήσεις στα ελληνικά ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία την 9η Μαϊου που θα γιορταστεί η νίκη κατά του Ναζισμού, αργότερα αναφέρθηκε στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα όπως τη Συρία και φυσικά συζήτησαν και για τους αγωγούς South Stream και Turkish Stream και τον σημαντικό ρόλο για τον οποίο προορίζουν την Ελλάδα.

Ο Β. Πούτιν είπε στον Α. Τσίπρα «Σύντροφε Αλέξη, ξέρω τι περνάει ο Ελληνικός λαός, το έχει ζήσει και η Ρωσία το 1989-90 με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης! Όπως επίσης ξέρω και ποιος ευθύνεται!».

Πρώτοι είχαμε αναφέρει ότι ο Β. Πούτιν θα μιλούσε στον Α. Τσίπρα και για την δική του γνώση αντιμετώπισης του Δ.Ν.Τ. στα μαύρα για την Ρωσία χρόνια του 1999.

Και συνεχίζει ο Πρόεδρος Πούτιν, «Η Γερμανία εξακολουθεί να κάνει τα ίδια ιστορικά λάθη του παρελθόντος (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος). Και δεν της έγινε μάθημα η διχοτόμηση σε δυο κράτη Δ. Γερμανία - Α. Γερμανία».

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Γερμανία για δεύτερη φορά, να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό, για να επιβληθεί στην Ε.Ε. και να προκαλέσει τρόμο στα άλλα κράτη και ιδιαίτερα του Νότου».

«Η Ρωσία θα αξιώσει πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία ύψους 4 τρισ. ευρώ»και ζήτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό Α. Τσιπρα, να προσφύγουν από κοινού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπως το defencenet.gr έχει ήδη αποκαλύψει.

Μόλις χθες δημοσιοποιήθηκε ότι οι αποζημιώσεις που μπορούν να διεκδικηθούν οι Ρώσοι από τη Γερμανία φθάνουν το αστρονομικό ποσό των 4 τρισ. ευρώ. Σημειώνεται πώς έχει συσταθεί ήδη ομάδα εργασίας από τη ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η πρωτοβουλία από ρωσικής πλευράς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μια άμεση απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε..

«Με τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων η Ρωσία μπορεί να τινάξει στον αέρα το γερμανικό θαύμα της ανάπτυξης ως απάντηση στο ότι φέρνουν για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία», αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα συνδέουν την διεκδίκηση του ιλιγγιώδους ποσού των 4 τρισ. ευρώ με τις γερμανικές αποζημιώσεις που εγείρει και η Ελλάδα, μιλώντας για έναν «κοινό άξονα». «Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης της ριζοσπαστικής αριστερά απαίτησε αποζημιώσεις από τη Γερμανία στο ποσό των 162 δισ. ευρώ για τη ναζιστική κατοχή της χώρας», αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η Ρωσία πρακτικά με το ποσό που ζητάει καθιστά την Γερμανία ως μη υπαρκτή κρατική οντότητα καθώς το ποσό είναι τεράστιο ακόμα και για τους Γερμανούς.

Το θέμα των αποζημιώσεων καταδεικνύει και κάτι ακόμα ποιο σημαντικό. Εάν οι Γερμανοί δεν ήταν "τζαμπατζήδες" όπως και είναι και δεν "φεσώναν" τα θύματά του όπως εμάς, δεν θα είχαν επιτύχει κανένα οικονομικό θαύμα. Οι Αμερικανοί τους επέτρεψαν να γίνουν κάποιοι και με το θράσος που χαρακτηρίζει γενικώς την φυλή των Ούννων (τρανό παράδειγμα και οι Τούρκοι) ζητούν από τα άλλοτε θύματά τους να "πεθάνουν" χωρίς να διαμαρτύρονται.

Η Ελλάς δεν ζητά τίποτε παραπάνω απ' ότι έγινε με τους Γερμανούς. Δηλαδή όπως στους Γερμανούς χαρίστηκαν τα μισά χρέη το 1953 και τέθηκαν σε "πάγο" μέχρι την ενοποίηση των Γερμανιών και κατόπιν της ενοποίησης πάλι έκαναν τους... χαζούς και δεν πλήρωσαν τίποτα σε κανέναν και φυσικά δεκάρα στον ελληνικό λαό αυτή την ίδια τύχη ζητάμε και εμείς. Γιατί οικονομικά θαύματα στις πλάτες των άλλων ξέρουμε και εμείς να φτιάχνουμε.

Σημειώνεται ότι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει στις 5 το απόγευμα ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος ζήτησε συνάντηση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το χθεσινό τηλεφώνημα Β. Πούτιν, για το οποίο οι Αμερικανοί είναι ενήμεροι με κάθε λεπτομέρεια. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου