Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

24/2/2012 η Γέννηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Την Τρίτη 24/2/2015 έκλεισαν 3 χρόνια από τη Γέννηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

Εμείς από εδώ Υπογράψαμε από τις πρώτες μέρες την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος και μέχρι σήμερα είμαστε Ανοιχτά ταγμένη στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και σ’ αυτά που έχει πει και ευτυχώς δεν έχει αλλάξει τα λεγόμενά του μέχρι και σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός 3 χρόνια μετά την ίδρυση του Κινήματος, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τα λόγια του όπως προείπαμε, αλλά κυρίως δεν έχει αλλάξει τις πράξεις του βάση των λεγομένων στην ιδρυτική διακήρυξης.

Εμείς όσο ο Πρόεδρος και το Κίνημα συνεχίζουν να τηρούν και να προωθούν αυτά που υπογράψαμε θα είμαστε δίπλα του και θα στηρίζουμε τις προσπάθειές του για Εθνική Ανεξαρτησία και Ευημερία του Ελληνικού λαού.

Σε όσους δεν είχαν διαβάσει μέχρι σήμερα την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήμα-τος μπορούν να το κάνουν τώρα…

Ιδρυτική Διακήρυξη


Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπί-ζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπεί-νωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσα-με να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο φορέας αυτός :


1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνι-ας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παρά-νομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.

3. Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθ-νους - Κράτους.

4. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περι-ουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

5. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με : 
α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κα-τοχικών δανείων.


6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγο-ρών.

Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανε-ξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.


Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη - μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετα-τρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.


Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρ-νούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.


Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγο-ρά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύε-ται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκο-γλύφων και των καιροσκόπων.


Τα παραπάνω προτάθηκαν από 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του δια-δικτύου και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήμα-τος των πολιτών και θα διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαλόγου.


     Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2012                     ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου