Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Λέγονται επιτέλους Αλήθειες για τον Παπακωνσταντίνου! «Αυτός μου είπε να διαγράψω το αρχείο» ομολόγησε ο βασικός μάρτυρας

PapPapakJailXL

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ «ΑΘΩΟ» Παπακωνσταντίνου!

Μού είπε ο Παπακωνσταντίνου να διαγράψω το αρχείο και το έκανα!

Αυτό υποστήριξε o Γιώργος Αγγελόπουλος, εξειδικευμένος συνεργάτης του υπουργείου Οικονομικών σε θέματα τεχνολογίας, κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά η στιχομυθία με τον πρόεδρο :

Μάρτυρας : Το τελευταίο τρίμηνο του ’10 μου έδωσε το cd. Αδυνατώ να θυμηθώ ακριβώς το πότε γιατί γενικώς φοράω κοντομάνικα και δεν μπορώ να προσδιο-ρίσω το χρόνο. Ήταν μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Δεν μου είπε ποτέ ότι είναι εμπιστευτικό ή να προσέχω. Ασχολήθηκα με αυτό την ίδια μέρα και είδα ότι πε-ριελάμβανε πολλά αρχεία, πάνω από 2.000″.

Πρόεδρος : Αυτό δεν μας λέει τίποτα. Εδώ παίζουμε μεταξύ 2.059 και 2.062. Για-τί κάποιος είπε στη Βουλή ότι το cd ήταν άλλο από αυτό που δόθηκε μετά.

Μάρτυρας : Τα άνοιγα ένα ένα και μου πήρε μια εβδομάδα. Δεν είδα ονόματα γι-ατί το μάτι πήγαινε κατευθείαν στα ποσά και μετά έψαχνα που αντιστοιχούσαν αυτά.

Πρόεδρος : Ποιά ήταν η μεγαλύτερη κατάθεση;

Μάρτυρας : 500.000.000 δολάρια.

Πρόεδρος : Υπάρχουν τέτοιες καταθέσεις…; το μικρότερο;

Μάρτυρας : 20.000.000 ευρώ

Πρόεδρος : Μάλιστα… φτωχαδάκια ήταν….

Μάρτυρας : «Μου είπε να το διαγράψω και το έκανα»

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου