Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Την ΕΡΤ βούλιαξαν οι εκπομπές των 30.000 € κ. Θεοδωράκη» – «Λαβή» Καμμένου – «Καρφί» Κωνσταντοπούλου

kammenos_konstantopoulou_kammenos

Ένα «μπρα ντε φερ» με αφορμή την ΕΡΤ ανάμεσα στον κ. Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με νικητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, «έκρυβε» λίγο πριν την ολοκλήρωση της, η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


Με αφορμή τη θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος «το Ποτάμι» απένα-ντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να λειτουργήσει, ξανά, η ΕΡΤ, ο κ. Καμμένος έστρεψε τα «πυρά» του προς τον Θεοδωράκη, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκ-τός της αίθουσας της Ολομέλειας, και τόνισε ότι «την ΕΡΤ την βούλιαξαν οι εκ-πομπές των 20.000 και 30.000 ευρώ … Όχι οι εργαζόμενοι της, με τους κανονι-κούς μισθούς … Μπορεί (ο Σ. Θεοδωράκης) να έρθει πίσω στην αίθουσα και να ζητήσει συγνώμη».

hartaki_kammenos

Ο πρόεδρος του κόμματος «το Ποτάμι» επέστρεψε στην αίθουσα, προφανώς έχο-ντας ειδοποιηθεί, και ζήτησε το λόγο από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνστα-ντοπούλου, για να απαντήσει επί προσωπικού. Η κυρία Κωνσταντοπούλου ρώ-τησε τον Θεοδωράκη εάν πρόλαβε να ακούσει την τοποθέτηση του υπουργού Εθ-νικής Άμυνας για να παρέμβει στη συζήτηση, εκτός μικροφώνου, ο βουλευτής του κόμματος Γ. Ψαριανός, ο οποίος ακούστηκε να λέει : «και οι τοίχοι έχουν αυ-τιά».

konstantopoulou_4

«Μάλλον ο Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται σαν τοίχος» ήταν το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προκάλεσε τα γέλια από πολλές πτέρυγες και τις αντιδ-ράσεις των «ποταμίσιων».

Καμιά απάντηση επί της ουσίας από Θεοδωράκη

Τον λόγο από μικροφώνου πήρε ο Θεοδωράκης ο οποίος επί της ουσίας δεν φάνη-κε να απαντά. Ο πρόεδρος του κόμματος «το Ποτάμι» ανέφερε ότι δεν βρήκε τί-ποτα έτοιμο και ότι δούλεψε σκληρά, χωρίς να έχει στηρίγματα οικονομικά, αλ-λά επί της δήλωσης Καμμένου για τις «χρυσές» εκπομπές, ούτε κουβέντα.

theodorakis_8

Το «μπρα ντε φερ» τελείωσε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παί-ρνει το λόγο λέγοντας «κ. Θεοδωράκη και εγώ δούλεψα για πολλά χρόνια … Αλλά 20.000 την εκπομπή δεν παίρνανε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θέλετε να αποκλείσετε … Γιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».
Ο Σαμαράς… βλέπει Θεοδωράκη

Σημειώνεται ότι ο Σαμαράς, στην καταληκτική ομιλία του χρησιμοποίησε δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξη που είχε δώσει στον… Θεοδωράκη για να του κάνει αντιπολίτευση σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου