Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Κόντρα Καμμένου - ΘεοδωράκηΌταν οι Μαριονέτες του Συστήματος μπουρδολογούν μέσα στη Βουλή πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους.

Ότι και να κάνει η Μαριονέτα για να προβληθεί και να υπερασπίσει τα συμφέροντα των χρηματοδοτών του δεν θα περνά ασχολίαστο.

Κάθε μέρα και με κάθε λέξη που λέει καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί τον πρόβαλαν τόσο για να μπει στη Βουλή.

Ευτυχώς που ο Τσίπρας ήξερε με τι έχει να κάνει και τον έστειλε αδιάβαστο την επομένη των εκλογών.

Σταύρο να θυμάσαι αυτό που έχουμε γράψει από τις πρώτες μέρες αυτής της κυβέρνησης…


«Θα έχεις πολιτικά την τύχη της ΠΟΛ.ΑΝ. του φίλου σου του Σαμαρά σε λίγα χρόνια»

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου