Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πανούσης : Ας δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες, που θα διαχυθούν στην Ευρώπη


Τη μονομερή ακύρωση της συνθήκης Σένγκεν, ως ύστατη λύση για το ζήτημα των μεταναστών στη χώρα μας, σε περίπτωση που οι ελληνικές προτάσεις δεν εισακουστούν από τους Ευρωπαίους, έθεσε στο τραπέζι ο αναπληρωτής υπουρ-γός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα.

«Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθή-κη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης, διευκρινίζοντας πάν-τως ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη.


Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, για να αλλάξει η συνθήκη του Δου-βλίνου θα χρειαστούν δύο χρόνια, όμως στο μεταξύ η Ελλάδα θα είχε 2,5 εκατο-μμύρια μετανάστες, και «τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης μετα-ναστών δεν αμβλύνουν τις πολιτιστικές διαφορές», όπως σημείωσε.


Δικό μας Σχόλιο : Αυτό να θυμίσουμε ήταν μία από τις προτάσεις το Πάνου Καμ-μένου σε ερωτήσεις που του έχουν γίνει κατά καιρό σχετικά με τους Λαθρομετα-νάστες. Είναι τόσο απλό. Μπορεί να τους βγάλει Ελληνικό Διαβατήριο (για να μην μπορεί καμμία χώρα της Ε.Ε. να του απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της) το οποίο να ισχύει για 7 ημέρες π.χ. με την προϋπόθεση να φύγουν από τη χώρα. Αν σε 7 ημέρες δεν έχουν αποχωρήσει τότε να συλλαμβάνεται και να επι-στρέφει στη χώρα του με Απέλαση. Είναι τόσο απλό και εφικτό που δεν θέλει κανένα μεγάλο μυαλό για να το πραγματοποιήσεις. Πολιτική βούληση χρειά-ζεται και τίποτα άλλο. Ούτε απάνθρωπο, ούτε παράνομο, ούτε τίποτα δεν είναι αυτό το μέτρο. Αν κάνετε μιά έρευνα μεταξύ των μεταναστών θα δείτε ότι το 85% από αυτούς έρχονται στην Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό για να περάσουν στην Ευρώπη. Το Δουβλίνο ΙΙ όμως που υπέγραψε ο Προδότης ο Σημίτης είχε σκοπό να συσσωρευτούν εκατομμύρια μετανάστες στη χώρα με απώτερο σκοπό σε λίγα χρόνια να μην υπάρχει Ελλάδα ...

Related Posts :



1 σχόλιο: