Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κίνδυνος για την Ζωή των Καμμένου - Κοντζιά !!!


CIA «Επικίνδυνοι Κοτζιάς - Καμμένος για τις ΗΠΑ»  


Τι γράφουν τα Κλεμμένα e-mail που αφορούν τις επαφές Κοτζιά και Καμμένου με Ρώσους!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

 
Μπαράζ επιθέσεων του ξένου τύπου με αρνητικά δημοσιεύματα  προς το πρόσω-πο του Έλληνα Υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αλλά και με στοχοποίηση του Υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου! 

Τα διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται με τους Καμμένο - Κοτζιά, όταν ανέ-λαβαν τα συγκεκριμένα Υπουργεία! Ο νέος Υπ.Εξ. Νίκος Κοτζιάς δέχεται την επίθεση των διεθνών ΜΜΕ, και τον κατηγορούν ως Κομμουνιστή, με συχνές επαφές και επισκέψεις στην Μόσχα!

Σε ένα ιδιαίτερα «περίεργο» δημοσίευμα της γερμανική εφημερίδα Die Zeit, πα-ρουσιάζει περίπου 700 εμπιστευτικά e-mail, προϊόν υποκλοπής. Τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα αφορούν σε επαφές Ελλήνων με Ρώσους, και  εμπλέκουν τον Έλληνα Υπ.Εξ. Ν. Κοτζιά να έχει επαφές με ένα αμφιλεγόμενο μυστηριώδη πρόσωπο με το όνομα Αλεξάντερ Ντούγκιν!
 
Το ποιος είναι ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, και ποια είναι η σύνδεσή του με Κοτζιά και Σύριζα, γράφει αναλυτικά το Blog του Anton Shekhovtsov με τίτλο : O Αλεξάντερ Ντούγκιν, και η σύνδεση του με τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ :

Στο Blog του Anton Shekhovtsov αναφέρει τα εξής : Το 2013, ο Νίκος Κοτζιάς, σήμερα υπουργός Εξωτερικών, προσκάλεσε τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, να παρα-δώσει μια διάλεξη στις 12 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, που o N. Κοτζιάς κατείχε μια θέση του καθηγητή Πολιτικών Θεωριών, το θέμα της διάλε-ξης είναι : "Η Γεωπολιτική της Ρωσίας" (δείτε εδώ : http://www.idis.gr/?p=1266 

Στην έρευνα μου για το πρόσωπο του Anton Shekhovtsov και του blog του, δια-πίστωσα μια εμμονή του κατά του Συριζα, γράφοντας ένα σωρό αρνητικά Άρ-θρα! Ο Anton Shekhovtsov έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα Αγγλικά πανεπιστή-μια και ειδικεύεται στις Πολίτικες Επιστήμες, είναι πολέμιος του Ρώσου Πρόεδ-ρου Β. Πούτιν και ανήκει στους υποστηρικτές της λεγόμενης Ρωσικής Αντιπολί-τευσης! Η Δυτική του εκπαίδευση, κυρίως σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, μαρ-τυρούν την χειραγώγησή του, από της Αγγλοσαξωνικές Μυστικές Υπηρεσίες!
  
Όσον αφορά, για την περίφημη διάλεξη το 2013 στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, όπου o N. Κοτζιάς κατείχε την θέση του καθηγητή Πολιτικών Θεωριών. Σας αποκαλύπτω την λεγόμενη έκθεση (δείτε εδώ :

Το θέμα εργασίας αυτής της έκθεσης δεν έχει κάτι μεμπτό! Τι γράφουν τα κλεμ-μένα Email για τον Πάνο Καμμένο! Σύμφωνα με ένα Βούλγαρο Ερευνητή, που ζει και εργάζεται στην Αυστρία, με το όνομα Christo Grozev, στο blog του αποκα-λύπτει σε Άρθρο με τίτλο : "Μήπως ο Πούτιν έχει τους κωδικούς του ΝΑΤΟ;" 

Αποκαλύπτει τι γράφει ένα από τα κλεμμένα email του Αλεξάντερ Ντούγκιν (που συνδέεται με το Ν. Κοτζια) προς τον Γενικό Γραμματέα της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Georgi Gavrish, στις 25 Οκτωβρίου 2014. Το email υποτίθεται κλάπηκε από μια οργάνωση χάκερ με την ονομασία Anonymous International (και γράφω ότι υποτίθεται) γιατί στην πραγματικότητα όλοι γνω-ρίζουν ότι τα email κλάπηκαν από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Γερμανίας - ΗΠΑ!

Ο Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει υπογράψει στις 18 Νοεμβρίου 2014, μια συ-νεργασία με το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών RISS, που τελεί υπό την Ρωσική κυβερνητική αιγίδα. Ο πρόεδρός του Ρωσικού Ινστιτούτου Στρατη-γικών Μελετών RISS, είναι ένας απόστρατος Στρατηγός της KGΒ σημερινής FSB, με το όνομα  Leonid Reshetnikov. Το email  λέει τα εξείς : "Ο Π. Καμμένος με το που συνεργάστηκε με το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών  RISS, εμφανίζεται με μια απρόσμενη επιθυμία να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια πηγαίνει στη Μόσχα για το γάμο ενός φίλου του και "εξαφανίζεται από  προσώπου γης, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο». Στη συνέχεια έρχεται πίσω και ξαφνικά εμφανίζεται ως ο νέος υπουργός Άμυνας σε μια ιδεολογικά απίθανη κυβέρνηση συνασπισμού. Μάλιστα υπάρχει φωτογραφία του Π. Καμμένου από τις 15 Ιανουαρίου 2015 από την συνάντηση που είχε με δυο μέλη της ρωσικής Δούμας, τους Frants Klinsevich, Alexei Pushkov. 


Εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο του Christo Grozev, και αυτά που γράφει για το κλεμμένο email, που εμπλέκει τον Π. Καμμένο σε Μυστικές επαφές με τους Ρώσους! (δείτε εδώ : 
https://cgrozev.wordpress.com/2015/01/28/does-putin-have-the-nato-codes/

Είναι προφανές ότι ο νέος Υπ.Εξ. Ν. Κοτζιάς, μαζί με τον Υπ. Άμυνας Π. Καμ-μένο, είναι ανεπιθύμητοι τόσο στους κόλπους της Ε.Ε., όσο και του ΝΑΤΟ! Δεν υπάρχη δημοσίευμα από τον ξένο τύπο, που να μην παρουσιάζει τον Π. Καμμένο ως ηγέτης Ακροδεξιού Εθνικιστικού Κόμματος!

Τολμώ να πω, ότι η κάθε κίνησή τους (Κοτζιά - Καμμένου) βρίσκεται στο μικροσ-κόπιο τον Μυστικών Υπηρεσιών  τον ΗΠΑ, και παρακολουθούνται στενά!
 
Για την CIA οι μεγαλύτερη απειλή ακούει στο όνομα Π. Καμμένος, διώτη σαν Υπ. Άμυνας διαθέτει, τους κωδικούς Αμερικανικών Οπλικών συστημάτων που έχει στη κατοχή της η Ελλάδα! Η Φόβοι της CIA είναι  μην παραδοθούν στους Ρώσους από τον Π. Καμμένος αυτοί οι κωδικοί!

Σε αυτή την περίπτωση, ο Π. Καμμένος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο για την Ζωή του!
  
Αρθρο Σπυρος Πριφτης   
Email : sp.barber@hotmail.gr 

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Μη πιστεύετε τίποτε από όσα γράφουν τα γερμανικά μέσα αποβλάκωσης και προπαγάνδας. Χτυπούν τις ΗΠΑ γιατί τους έτριξε τα δόντια και γιά την Ουκρανία και γιά την λιτότητα. Και επειδή οι Γερμανοί τα σκατώσανε παντού, αλλά δεν βάζουν μυαλό, άρχισαν την προπαγάνδα εναντίον της Υπερδύναμης. Καιρός είναι η Υπερδύναμις να τους δείξει τι πραγματικά εστί δύναμις και να σταματήσει να τους χαϊδολογάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή