Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Στη δημοσιότητα τα δύο έγγραφα Μοσκοβισί που ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξή τους η Κομισιόν! ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Βαρουφάκη !!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ! Στη δημοσιότητα δύο έγγραφα Μοσκοβισί που ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξή τους η Κομισιόν! ΔΙΚΑΙΩΣΗ Βαρουφάκη!

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αποδεικνύει ότι υπάρχει κάτι σάπιο πλέον σε ολόκληρο το οικοδόμημα της Ευρώπης.

Ο κ. Βαρουφάκης μετά το τέλος του Eurogroup δήλωσε πως το σχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος που του παρουσίασε ο Μοσκοβισί, πριν ξεκινήσει το Eurogroup, έκανε λόγο για επέκταση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα οδηγούσε σε ένα τετράμηνο ενδιάμεσο πρόγραμμα, ως μεταβατικό στάδιο προς ένα νέο συμβόλαιο για την ανάπτυξη για την Ελλάδα. Το έγγραφο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Βα-ρουφάκη, προέβλεπε την παροχή τεχνικής βοήθειας εκ μέρους της Επιτροπής για την επιτάχυνση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.

«Ο κ. Μοσκοβισί μου παρουσίασε ένα ανακοινωθέν το οποίο θα ήμουν χαρούμε-νος να υπογράψω άμεσα. Αναγνώριζε την ανθρωπιστική κρίση, μιλούσε για πα-ράταση της δανειακής σύμβασης, με τεχνική βοήθεια από την Ευρωπ. Επιτροπή. Είμαστε πρόθυμοι να ζητήσουμε παράταση της δανειακής σύμβασης, με αυστη-ρούς όρους : είμαστε διατεθειμένοι να μην αναλάβουμε δράση ως τον Αύγουστο που να εκτροχιάζει την προϋπολογισμό ή που η Ε.Κ.Τ. να θεωρεί ότι απειλεί την τραπεζική σταθερότητα. Ο μόνος δικός μας όρος : να μην πάρουμε μέτρα υφεσιακά (αύξηση Φ.Π.Α., μείωση χαμηλών συντάξεων). Το έγγραφο αυτό της Κομισιόν αποσύρθηκε πριν τη συνεδρίαση. Το κείμενο του προέδρου του Eurogroup που το αντικατέστησε μας πήγε πίσω στην περασμένη Τετάρτη. Παρά την ατελείωτη καλή μας θέληση, δεν μπορούσαμε να το υπογράψουμε. Μας πα-ρουσίασαν νέα πρόταση με νεφελώδη υπόσχεση για ευελιξία», αποκάλυψε ο κ. Βαρουφάκης.

«Δεν υπήρξε άλλο κείμενο εκτός από αυτό που παρουσίασε ο επικεφαλής του Eurogroup», ανέφεραν αξιωματούχοι της Κομισιόν, ενώ ο δημοσιογράφος των Financial Times Peter Spiegel, με ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε πως αξιω-ματούχοι στις Βρυξέλλες του είπαν πως δεν υπάρχει κείμενο και πως επρόκειτο για δήλωση συμφωνηθέντων αρχών από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στην τη-λεοπτική εκπομπή «στον ενικό» στο Star είπε πως υπάρχει προσχέδιο, το οποίο, όπως τόνισε, το είχε μπροστά του. Ο ίδιος αρνήθηκε να επεκταθεί λέγοντας πως δεν έχει αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο στην παρούσα χρονική στιγμή.

Αργά το βράδυ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ βγήκαν στη δημοσιότητα. Τα έβγαλε το Chan-nel 4 και ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον, ουσιαστικά διαψεύδοντας Κομισιόν και Μοσκοβισί και δίνοντας ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ στον Γιάνη Βαρουφάκη!

Το πρώτο κείμενο είναι αυτό που πιθανότατα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, θα «υπέγραφε με χαρά», όπως ο ίδιος είπε, ο κ. Βαρουφάκης.


Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της Κομισιόν, την οποία ο κ. Βαρου-φάκης σήμερα εξέθεσε ανεπανόρθωτα!

View image on Twitter

View image on Twitter

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου