Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ : Ποιους στέλνει ο Πούτιν στην Ελλάδα για να προστατεύσουν την ζωή του Αλέξη Τσίπρα;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ποιους στέλνει ο Πούτιν στην Ελλάδα για να προστατεύσουν την ζωή του Αλέξη Τσίπρα;

Μια άκρως Απόρρητη νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα, και... εκπονήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠ.ΕΞ.) αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε την άμεση ανάπτυξη τουλάχιστον 125 ανδρών τον Ρώσικων ειδι-κών δυνάμεων στην Ελλάδα, για να διασφαλίσουν την προστασία της ζωής με κάθε κόστος» του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, Ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του, είχε διαδοχικές επαφές τόσο με Ευρωπαίους Αξιωματούχους, αλλά και με Αξιωματούχους από την πλευρά των Η.Π.Α. «σοκαρισμένος και έκ-πληκτος».

Από την στάση της Ε.Ε., αλλά και τον Η.Π.Α., ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ρώσο Πρέσβη Maslov. Σε μυστική έκθεση του Ρώσου Πρέσβη προς το Κρεμλίνο, αναφέρει ότι η Ζωή του Έλληνα Πρωθυ-πουργού κινδυνεύει από σκοτεινούς παράγοντες τόσο από την Ε.Ε., όσο και τις Η.Π.Α.!

Για τον λόγο αυτό εκτάκτως ο Πρόεδρος Πούτιν επιτρέπει την περαιτέρω ανάπ-τυξη στην Ελλάδα της επίλεκτης Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR RF)


athensmagazine.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου