Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος : Ο εισαγγελέας που συγκάλυψε το σκανδαλο δωρωδοκίας Χαϊκάλη, θα διωχθεί ποινικά


Η σκανδαλώδης απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και η εξ’ ίσου σκανδαλώδης απόπειρα συγκάλυψης δεν θα μπουν σε κανένα αρχείο.


Τόσο η πράξη όσο και οι κακουργηματικές ως φαίνεται ευθύνες δικαστικών λειτουργών θα αποτελέσουν αντικείμενο νέας δικαστικής έρευνας αφού φαίνεται να προκύπτουν σοβαρότατα αδικήματα όπως αυτό της μη άσκησης δίωξης.


Αυτή και μόνον η υπόθεση, μπορεί να σπάσει δύο εθνοκτόνα αποστήματα που μαστίζουν την κοινωνία.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου