Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Ν.Δ. τελικά με ποιον είναι; Με την Ελλάδα ή με τους δανειστές;; Θαυμάστε αναρτήσεις του Κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου!


Θλιβερά πράγματα βλέπουν τα μάτια μας τις τελευταίες ημέρες. Μία από τις πιο εξοργιστικές συμπεριφορές και για το κοινό της κεντροδεξιάς, είναι αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη, που λειτουργεί κανονικά σαν γραφείο τύπου των δανειστών.


Συλλέγει με μανία ό,τι αρνητικό δημοσίευμα υπάρχει εναντίον της Ελλάδας και το δημοσιοποιεί στα social media. Η στάση αυτή του βουλευτή της Ν.Δ., που θέλει να λέγεται και πατριώτης, είναι εξοργιστική. Αυτή την ώρα, είτε είναι λάθος ο τρόπος είτε είναι σωστός -αυτό θα φανεί σύντομα- διαπραγματεύεται η ΕΛΛΑΔΑ, όχι ο Τσίπρας. To ίδιο λέγαμε εμείς από εδώ και για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση. Το ίδιο λέγατε και εσείς. Και τώρα κάνετε το ίδιο. 

Το λογικό, το πατριωτικό, είναι να ευχόμαστε όλοι να υποχωρήσουν οι δανεισ-τές και όχι να αποτύχει η Ελλάδα, για να λέει ο Άδωνις ότι δικαιώθηκε. Αν απο-τύχει η διαπραγμάτευση τότε υπάρχει χρόνος για κριτική.

Κατάλαβες Άδωνι τι είναι πατριωτισμός;

Γιατί δυστυχώς έχεις γίνει ένα θλιβερό κομματικό φερέφωνο. 

Θαυμάστε αναρτήσεις :






ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου