Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Μην απομακρυνθείτε από την Αθήνα… Μυστηριώδες email του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές του


Σοκ από την αποκάλυψη του φοβερού ΒΗΜΑτοδότη.

Η κυβέρνηση ειδοποίησε όλους τους βουλευτές της να μην απομακρυνθούν από την Αθήνα. Προφανώς ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για όλα.


Ένα μυστηριώδες e-mail έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη το μεσημέ-ρι, χωρίς να καταλάβουν τον λόγο ύπαρξής του. Το e-mail, το οποίο εστάλη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τους έδινε εντολή να μην απομακρυνθούν από την Αθήνα μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Γιατί να μην απομακρυνθούν;
Τι θα συμβεί;

Με δεδομένο ότι την Τετάρτη είναι το κρίσιμο Eurogroup και αμέσως την επομέ-νη αρχίζει η Σύνοδος Κορυφής, ε τότε μπορεί να δικαιολογηθεί η απαγόρευση εξόδου από την Αθήνα.

Είναι όμως μονάχα αυτό; Ή μήπως επίκειται και η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Τσίπρα; Ας δούμε το θέμα συνταγματικά.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου