Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! Με Αρχαία Ελληνικά η ομιλία Ζουράρι στη Βουλή


Αίσθηση προκάλεσε στη Bουλής η ομιλία του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Ζουράρι, στο πλαίσιο της συζήτησης των προγ-ραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο κ. Ζουράρις χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας γλώσσα αρχαι-οπρεπή και άφησε άναυδους, αν όχι απορημένους, τους υπόλοιπους βουλευτές.

Επιτέθηκε με έντονο και δεικτικό ύφος κατά της Γερμανίας και αναφέρθηκε στον έρωτα των Ελλήνων για την Ελευθερία :
«Εμείς η Ολύμπιοι διδάξαμε στην Οικουμένη εδώ ότι η Ερις γίνεται Έρως, έρως ελευθερίας».

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ανέφερε :
«Και επειδή θα επανέλθουν πάλι οι δυσσεβείς και οι άλλοι Αλλεμανοί ως αρχέ-κακος όφις, εμείς ξέρουμε ότι θα συμπαραταχθούμε θα συμπορευθούμε, θα συμ-πολεμήσουμε τη Υπερμάχω Στρατηγώ που ’χει στα μάτια της ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης».

Ο κ. Ζουράρις κατέληξε λέγοντας :
«Και φυσικά ξέρω πολύ καλά πως ξεκινάμε ως ηττημένοι. Ως ηττημένοι θα δώ-σουμε σε αυτό τον πλανήτη των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων την καθ’ ημάς καθεστηκυίαν πολιτείαν. Και ποια είναι η καθ' ημάς καθεστηκυία πολιτεία; Μία και μόνη : Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Ζουράρις υποκλίθηκε προς τους βουλευτές που τον χειροκρότησαν θερμά. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγ. Βενιζέλος.

Το πιο θερμό χειροκρότημα εδικαιούτο πάντως η υπάλληλος της Βουλής που έκανε τη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα, που με άψογο επαγγελματισμό έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο...

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου