Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική των "Πυρήνων της Φωτιάς"


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου.

Φερόμενη ως συνεργός του Ξηρού και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, η σύλληψή της έγινε στη Σαλαμίνα και μέχρι το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών.


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε το Σαββατοκύριακο άλλα τρία άτομα 39, 32 και 36 ετών που φέρονται να είναι «συνεργοί» των έγκλειστων μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και του Ξηρού.

Ο 39χρονος που φέρεται να χρησιμοποιούσε το κωδικό όνομα «Ιάσονας», συνε-λήφθη στο Γαλάτσι, και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ίσως είναι παλιό ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου