Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ...


της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου είπαμε η πρόεδρος της Βουλής, που κανιβαλίζεται χρόνια τώρα, συστηματικά και ...συστημικά, από εχθρούς και "φίλους" όσο καμία άλλη γυναίκα πολιτικός ?

- Τίθεται θέμα εγκυρότητας ορισμένων μνημονιακών νόμων, που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λι-γότερες από 151 ψήφους.


- Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η συγκρότηση της Επιτροπής Λογι-στικού Ελέγχου του Χρέους ώστε να καταγραφούν οι συμβάσεις και οι χειρισμοί.


- Οι συμβάσεις της Siemens και για τα εξοπλιστικά, έχουν απασχολήσει τη Βου-λή. Είναι αναγκαίο να ξέρουν οι πολίτες σε ποιο βαθμό συνετέλεσαν αυτές οι συ-μβάσεις στη διόγκωση του χρέους...

- Συγκροτείται όργανο και διαδικασία που θα ελέγχει τις ποινικές δικογραφίες ώστε αυτές «να μην πέφτουν στο πηγάδι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αποκα-λύπτοντας πως υπάρχουν εκατοντάδες δικογραφίες «που κανείς δεν άνοιξε καν».

- Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει ειδική συνεδρίαση για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της Επιτροπής Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.

- Θα ζητήσει δι' επιστολής της σήμερα κιόλας, από τους τρεις πρώην πρωθυπου-ργούς που δεν είναι πλέον βουλευτές (Κώστα Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Γιώ-ργο Παπανδρέου) να φύγουν από τα γραφεία που διατηρούν στο κτίριο της Βου-λής.

Κάτι ξέρουν όσοι υποκινούσαν και εξακολουθούν να υποκινούν τον κανιβαλισμό ε ?

Καιρός να μάθουν και όσοι τον κατάπιναν και εξακολουθούν να τον καταπίνουν αμάσητο ...

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου