Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ : Συμφωνία ΣΟΚ για την Ευρώπη !!! ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΗΠΑ !!! ΣΕΙΣΜΟΣ !!! Αλλάζουν όλα !!!

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: Συμφωνία ΣΟΚ για την Ευρώπη! ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΗΠΑ! ΣΕΙΣΜΟΣ! Αλλάζουν όλα!!!

Τρόμος στην Ευρώπη...

Η.Π.Α… ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ -ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ (30 δις το χρονο), ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΔΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ.

1ον ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (τρεις μπουκές στην νότια Σκύρο, στο μεγαλήτερο φυσικό λιμάνι της ευρώπης, π.χ. δεν έχει ανάγκη εμβανθύσεως διότι λόγο της φυσικής κατατομής του λιμένος χρησιμοποιήτε σαν βάση υποβρυχίων)

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ.



ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 10.000+ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.

ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.

3ον ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Κρήτη - Αιγαίο - Ιόνιο) με δόγμα το 50%-50% τα κέρδη στην μέση… αλλά τα έξοδα και τεχνογνωσία τα αναλαμβάνει εξολοκ-λήρου η Ρωσία, με πρόβλεψη θέσεων εργασίας άνω των 70.000 σε πρώτη φάση με δυνατότητα πρόβλεψης δεκαετίας 200.000 θέσεων πανελλαδικά.

Αυτές οι πληροφορίες διαρέουν από Ελληνικές πηγές όπως και ρωσικές του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ έχει ήδη συμφωνηθεί και οι λεπτομέρειες και ίσως και η αναγκε-λία αυτής θα γίνει με την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του Καμμένου στη Μόσχα για την παρέλαση και επέτειο της νίκης κατά του φασισμού. Επί-σης συμφωνήθηκαν τεράστιες συμφωνίες στο τομέα τουρισμού, αγροτι-κών προϊόντων, και στρατιωτικής βιομηχανίας.



Ακόμα δόθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τη μυστική υπηρεσίας της Ρωσίας, που δένουν χειροπόδαρα με οπτιοακουστικό υλικό που όταν ανακοινωθεί θα πάνε φυλακή πρωθυπουργοί, υπουργοί ,δημοσιογράφοι, καναλάρχες και θα εκτεθούν μεγάλες εξωτερικές ”συμμαχικές” δυνάμεις που ενώ ήξεραν και ήταν εμπλεκόμενοι σε αρκετά σκάνδαλα, εκβίαζαν και ”κρατούσαν” κυβερνήσεις από τα αχαμνά, με στόχο ανταλλάγματα που έχουν φέρει την χώρα μας σε αυτή την άθλια θέση.

Είναι τέτοια δε τα στοιχεία που αν γίνουν γνωστά θα οδηγήσει στην φυλακή αλλά και στην χλεύη άτομα που είναι ανακατεμένα όχι μόνο σε οικονομικά σκάνδαλα αλλά και σε διάφορες σεξουαλικές αποκλίσεις οι οποίες ενέχουν και ποινικές ευθύνες, δεν μπορώ τώρα να ανακοινώσω ονόματα αν και γνωρίζω…όταν θα σκάσουν να είστε σίγουροι πως πρόσωπα ύποπτα αλλά και υπεράνο υποψίας θα αλλάξουν μια για πάντα το Ελληνικό κοινωνικοπολιτικό status qvo, από τον σεισμό που θα ακολουθήσει.

Εγκυρότατες πηγές και από τα δύο υπουργεία λένε ότι οι ”σύμμαχοι” της Ελλάδας σε Ευρώπη και ΗΠΑ θα τρίβουν τα μάτια τους από αυτό που θα ανακοινωθεί, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει σταδιακά την Ελλάδα από ζητιάνο της δύσης, σε γεωπολιτικό παίκτη και οικονομική δύναμη ανάλογη της γεωπολιτικής θέσης της.

Related Posts :



1 σχόλιο: