Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το Βρομω-blog που εξύβριζε τον αδικοχαμένο Βαγγέλη...


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με-τά την διαπίστωση χθες το απόγευμα για την ύπαρξη ιστολογίων, όπου είχαν αναρτηθεί δημοσιεύσεις και σχόλια με χυδαία προσβλητικό περιεχόμενο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, κινητοποιήθηκε άμεσα για την διαγραφή των αναρτήσε-ων χωρίς ωστόσο τη διαγραφή των ηλεκτρονικών ιχνών των αγνώστων τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για δικαστική χρήση.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρο-νικού Εγκλήματος "το Κέντρο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού CYBER ALERT δέχθηκε πληθώρα καταγγελιών, τόσο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων όσο και ηλε-κτρονικών μηνυμάτων, σχετικά με την ύπαρξη των επίμαχων διαδικτυακών αναρτήσεων.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκ-δηλώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αποστολή επίσημων αιτημά-των προς εταιρείες διαδικτύου του εξωτερικού για την άμεση απενεργοποίηση των εν λόγω προσβλητικών αναρτήσεων.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τις εταιρείες η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.

Η διαγραφή των προσβλητικών αναρτήσεων επιτεύχθηκε, ενώ θα ενημερωθούν οι γονείς του αποθανόντα για την παράλληλη άσκηση των νομίμων δικαιωμά-των τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ποινικό Κώδικα για προσβολή μνήμης νεκρού.


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραμένει σε ετοιμότητα, συνε-χίζοντας την αναζήτηση και άλλων όμοιων αναρτήσεων και σε περίπτωση ύπα-ρξης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες απενεργοποίησης τυχόν νέων προσβ-λητικών αναρτήσεων".


Δικό μας Σχόλιο : Ελπίζουμε και αναμένουμε την Δίωξη Ηλεκ. Εγκλ. να φτάσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαχειριστών του συγκεκριμένου Blog και τις Δικαστικές Αρχές να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους σ' αυτά τα Τσογλάνια που έκαναν την συγκεκριμένη ανάρτηση για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη. Θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε το θέμα...

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου