Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα επειδή ερευνούσα την υπόθεση του Βαγγέλη»

Γιακουμάκης

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής του κλιμακίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που διενήργησε τη διοικητική εξέταση στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάνοντας λόγο για απειλές εις βάρος του από συνδικαλιστές που ήθελαν να «προστατεύσουν» τον μέχρι πρότινος διευθυντή της σχολής.

Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, στις 12 Μαρτίου, σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, «εμφανίστηκαν κάποιοι συν-δικαλιστές απ’ την Αθήνα, οι οποίοι λέγανε ότι εμείς, το πόρισμά μας δηλαδή, θέ-λαμε να ρίξουμε το διευθυντή στη φωτιά, και μας είπαν ότι, αν θέλετε αίμα, θα χυθεί το δικό σας αίμα, δε θα χυθεί του διευθυντή μας».


Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι θα καταγγείλει τους εν λόγω συνδικαλιστές.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου