Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

''Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια'' - Το βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που ραγίζει καρδιές


Με τον δικό τους τρόπο λένε αντίο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι φίλοι του.

Απαρηγόρητοι από την θλίψη και το πένθος οι δικοί του άνθρωποι έφτιαξαν και ανέβασαν στο facebook ένα βίντεο με τίτλο ''καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη'' με τους χρήστες των social media να ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.


Δικό μας Σχόλιο : Θερμή Παράκληση σε Όλους σας. Μην αφήσετε ούτε μία μέρα να ξεχαστεί αυτή η ιστορία του Βαγγέλη, αλλά και όλων των παιδιών που πέφτουν θύματα αυτής της ξενόφερτης "μόδας". Ας έχουμε καθημερινά στο μυαλό μας το δράμα που πέρασε ο Βαγγέλης και θα περνά από εδώ και πέρα η οικογένειά του. Ας κάνουμε ΌΛΟΙ ένα βήμα παραπάνω και να υψώσουμε ένα τεράστιο τοίχο σ' αυτή τη μανία που έχει κατακλύσει τα παιδιά μας. Μην αφήσετε κανένα παιδί να υποστεί ότι πέρασε ο Βαγγέλης αλλά και κανένα Ένοχο ατιμώρητο από εδώ και πέρα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου