Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Βαρουφάκη : «Από το Δ.Ν.Τ. πήρα την δανειακή σύμβαση - Την είχε μαζί του ο Χαρδούβελης!»


Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε πριν λίγο, στη Βουλή, ο υπουργός Οι-κονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε τρεις ημέρες για να πάρει στα χέρια του τη δανει-ακή σύμβαση καθώς την είχε μαζί του ο Γκίκας Χαρδούβελης!

Μείζον ζήτημα λειτουργίας του ελληνικού κράτους δημιουργείται μετά την κα-ταγγελία του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ότι όταν ανέλαβε καθή-κοντα δεν έβρισκε ούτε τα επίσημα έγγραφα που είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση με τους δανειστές.

«Ζήτησα τη δανειακή σύμβαση. Πήρε 3,5 μέρες να βρεθεί διότι δεν υπήρχε στο υ-πουργείο οικονομικών. Την αρχική και την μετέπειτα σύμβαση με το Δ.Ν.Τ. ανα-γκάστηκα ο ίδιος να έρθω σε επαφή με το Δ.Ν.Τ. στην Ουάσιγκτον για να το πά-ρω... Πρόκειται για μια εικόνα που μας θλίβει όλους. Δεσμεύομαι, πως όταν εγώ αναχωρήσω από το υπουργείο Οικονομικών, ο επόμενος δεν θα αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση».


Σε άλλο σημείο της παρέμβασή τους ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε :

«Η οργή μου για την απουσία αντιγράφου δανειακής σύμβασης της χώρας, ήταν μεγάλη εκείνη τη στιγμή. Δεν θα εγκαλέσω τον κ. Χαρδούβελη για ένα λόγο, πρέπει να εγκαλέσουμε όλους μας γιατί υπάρχει αυτό το νομοθετικό κενό, πρέ-πει να νομοθετήσουμε άμεσα, ελπίζω και εύχομαι καμία πτέρυγα να μην διαφω-νήσει γι' αυτό το νομοθετικό αίτημα που θα αρχίσει να επουλώνει τις μεγάλες πληγές του ελληνικού δημοσίου».

Ο κ. Βαρουφάκης υπογράμμισε τέλος ότι δεν ήξερε πως ο κάθε υπουργός «κρυμ-μένος» πίσω από τη δυνατότητά που του δίνεται, μπορεί να παίρνει μαζί του το προσωπικό του αρχείο μπορεί να αφαιρέσει υλικό.

Εξήγησε δηλαδή πως η νομοθεσία επιτρέπει σε υπουργούς να παίρνουν έγγρα-φα, κάτι τέτοιο όμως καταδεικνύει όπως επεσήμανε την ασυνέχεια του κράτους.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου