Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Δημοσκόπηση ΚOΛΑΦΟΣ για τη Νέα Δημοκρατία – Τεράστιο ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ΚOΛΑΦΟΣ για τη Νέα Δημοκρατία – Τεράστιο ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά, τουλάχιστον σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα, αποτιμά τη συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού STAR.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η νέα συμφωνία είναι καλύτερη από την προηγού-μενη, "πολύ καλύτερη" και «μάλλον καλύτερη» απαντά το 70,3% των ερωτηθέν-των, έναντι 19,7% που τη χαρακτηρίζει «μάλλον χειρότερη» ή «πολύ χειρότε-ρη».

Διχασμένες είναι ωστόσο οι απόψεις γύρω από το αν η νέα συμφωνία αποτελεί συνέχεια του μνημονίου ή όχι, με το 39,1% να εκτιμά ότι δεν αποτελεί συνέχεια του μνημονίου, ενώ το 31,2% να έχει αντίθετη γνώμη.


Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά άνω των 20 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κερδισμένοι σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου εμφανίζονται και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 41,3%, έναντι 19,2% της Ν.Δ., και ακο-λουθούν το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, το ΚΚΕ με 5,3%, η Χρυσή Αυγή με 5,1% και το ΠΑΣΟΚ με 2,9%. Άλλο κόμμα επιλέγει ένα 4,8%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 10,6%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται με διαφορά ο Αλέξης Τσίπ-ρας έναντι του Αντώνη Σαμαρά, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,1%, έναντι 22,9% του προέδρου της Ν.Δ.

Επιπλέον, το 69% των ερωτηθέντων αποτιμά θετικά τη μέχρι στιγμής πορεία της κυβέρνησης, ενώ το 24,7% την αποτιμά αρνητικά. Αντίστοιχα, θετικές γνώ-μες συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ποσοστό 71,9% (στο 24,9% οι αρνητικές γνώμες), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον Γ. Βαρουφάκη είναι 70,4% (στο 24,6% οι αρνητικές γνώμες).

Εξάλλου, στην ερώτηση «Εσείς θα επιθυμούσατε μια πιο σκληρή στάση της κυ-βέρνησης προς τους εταίρους/δανειστές ακόμα και αν αυτό σημαίνει έξοδο της χώρας από το ευρώ;», το 59,8% απαντάει «σίγουρα όχι» ή «μάλλον όχι». Την ίδια ώρα, ένα ποσοστό 38,4% απαντά «σίγουρα ναι» ή «μάλλον ναι». Όσον αφο-ρά στην ερώτηση «εσείς προσωπικά θα επιθυμούσατε μια πιο σκληρή στάση της κυβέρνησης προς τους εταίρους/δανειστές ακόμα και αν αυτό σημαίνει άμεσα πε-ριορισμό στην κίνηση κεφαλαίων;», το 44,2% απαντάει «σίγουρα ναι» ή «μάλλον ναι», την ώρα που ένα 52,2% λέει «σίγουρα όχι» ή «μάλλον όχι».




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου