Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ «ΕΚΤΕΛΕΙ» ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Για τα όσα είπε για τα Ίμια και τις Ένοπλες Δυνάμεις !

ziazias_pagalos

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις από τους στρατιωτικούς, ύστερα από την δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου για τον «ανύπαρκτο στόλο» την θλιβερή εκείνη νύχτα των Ιμίων.

Μετά τον Υποναύαρχο ε.α Κώστα Βουλγαράκη, που είχε απαντήσει και αυτός δεόντως στον τότε υπουργό εξωτερικών, τώρα ο Στρατηγός ε.α Κωνσταντίνος Ζιάζιας, «πυρο-βολεί» τον Θεόδωρο Πάγκαλο με μια επιστολή βόμβα στο militaire.gr.

Διαβάστε την παρακάτω :

Γράφει ο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ
Στρατηγός ε.α
Πρώην Α/ΓΕΣ

“Έκανα διαπραγματεύσεις για τα Ιμια, με ανύπαρκτο στόλο”, δήλωσε πρόσφατα ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Χώρας, σε παγκόσμια πρωτοτυπία, 20 χρόνια μετά τα θλιβερά γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996.

Ποιον ρώτησε ο κύριος Υπουργός Εξωτερικών για την επιχειρησιακή κατάσταση του Στόλου και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων εκείνη την αποφράδα βραδιά, ευρισκό-μενους ο ίδιος στον γυάλινο Πύργο του αγαπημένου του καναλιού;

Σίγουρα όχι την φυσική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σίγουρα όμως οι πληροφορίες και οι δήθεν εκτιμήσεις του προέρχονταν από τους βρα-δινούς συνομιλητές του, που με τόση ευκολία την επόμενη χωρίς αιδώ, ευχαριστήσαμε.

Δεν ενημέρωσε κανένας τον κύριο Υπουργό ότι εκείνο το βράδυ οι Ένοπλες Δυνάμεις, με μπροστάρη τον Στόλο μας, βρέθηκαν σε υψηλότατο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμό-τητας και διαθέσεως των οπλικών συστημάτων;

Δεν έμαθε ο κύριος Υπουργός ότι, το σύνολο του Στόλου μας, βρέθηκε από την πρώ-τη στιγμή, στις προβλεπόμενες θέσεις του, με επιχειρησιακό και τακτικό πλεονέκτημα έναντι των γειτόνων;

Δεν αντιλήφθηκε ο κύριος Υπουργός τον πατριωτικό ενθουσιασμό και το υψηλό ηθικό, που διέπνεε τις τάξεις του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εκείνο το βράδυ, κα-θώς κάτω από δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες εφάρμοζαν με ακρίβεια τα υφιστάμενα σχέδια;

Δεν πληροφορήθηκε ο κύριος Υπουργός με τι ενθουσιασμό οι έφεδροι επάνδρωσαν τις μονάδες των νησιών μας και των παραμεθόριων περιοχών, θυμίζοντας εποχές του 40.

Δεν γνωρίζει, ο πολυμαθέστατος κατά τ΄ άλλα, πρώην Υπουργός την ιστορία και την ψυχοσύνθεση του Πολεμικού μας Ναυτικού και την συνεισφορά του στους αγώνες του Έθνους.

Ένα όμως πρέπει να έχει υπόψη του, ότι “Κουντουριωτες” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στο ΠΝ.

Δεν ένοιωσε ο κύριος Υπουργός την απαγοήτευση των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν εκεί-νο το πρωινό κλήθηκαν να επιστρέψουν στα στρατόπεδα ταπεινωμένες, βλέποντας μια φοβισμένη πολιτική ηγεσία να ευχαριστεί τον “ξένο παράγοντα”.

Τελικά ο κύριος Υπουργός δεν “ρώτησε” την ιστορία για να του πει ότι οι ηγέτες μιας χώρας στα δύσκολα φαίνονται. Αν ο Κολοκοτρώνης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ιω-άννης Μεταξάς και όλοι οι ήρωες του Έθνους διακατέχονταν με την δίκη σας λογική, λογική της υποταγής, της υποτέλειας και της ηττοπάθειας, η χώρα θα ήταν ακόμη κά-τω από τον τουρκικό ζυγό και όχι όπως είναι σήμερα.

Κύριε Υπουργέ, επειδή έχετε επιλεκτική μνήμη, θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι εκείνη την θλιβερή βραδιά είχαμε νεκρούς, που έπεσαν για την τιμή και την αξιοπρέπεια αυ-τού του Έθνους, που έπεσαν στο βωμό της εκτέλεσης του καθήκοντος.

Κύριε Υπουργέ, εάν ρωτούσατε εκείνο το βράδυ την φυσική ηγεσία για την επιχειρη-σιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, σήμερα θα νοιώθατε υπερήφανος για τις αποφάσεις σας και για την πατριωτική στάση που έπρεπε να ακολουθήσετε.

Κύριε Υπουργέ δεν είναι πατριωτικό, δεν είναι εθνικό, δεν είναι ηθικό και έντιμο, μετά από είκοσι χρόνια, να αναφέρεστε με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο για τις Ένοπλες Δυνά-μεις της χώρας, χωρίς να σκεφτείτε την συνεισφορά τους στους αγώνες του Έθνους, αλλά και την συνεισφορά τους να βοηθήσουν την διαλυμένη από εσάς κρατική μηχανή επί καθημερινής βάσεως.

Κύριε Υπουργέ με τα λεγόμενα σας, ως θεσμικό πρόσωπο που επί χρόνια πρωταγωνί-στησε στην πολιτική ζωή του τόπου προκαλείτε “ζημιά” τόσο στο ηθικό όσο και στην ομοψυχία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κύριε Υπουργέ οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, στέκονται όρθιες και απαιτούν σεβασμό και τίποτε άλλο.


“Κρείττον του λαλείν το σιγάν”.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου