Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στόχος δολοφονικής επίθεσης έγινε η Ζωή Γεωργαντά χθες το απόγευμα!

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα έργα και ημέρες του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου καταγγέλοντάς τον για την παραποίηση των στοιχείων που διόγκωσαν το έλλειμμα της χώρας οδηγώντας την στα χέρια της τρόικας, χθες το απόγευμα τα-ξίδευε προς την Θεσσαλονίκη.

Στο ύψος της Θήβας, ένα μαύρο τζίπ, σύμφωνα με τα όσα μας είπε η κ. Γεωργαντά την χτύπησε με δύναμη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια έφυγε βολίδα έχοντας στείλει το... μήνυμα!

Η ίδια σοκαρισμένη, ειδοποίησε την αστυνομία για την τρομοκρατική επίθεση που δέχ-τηκε και περιπολικό τη συνόδευε μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Συνομιλήσαμε μαζί της για το περιστατικό όταν εκείνη βρισκόταν στην Κατερίνη.

Διατηρώντας την ψυχραιμία της μας είπε :

«Κάποιοι απ' έξω φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί από τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχω καταθέσει για το πως αλλοίωσαν τα στοιχεία και θέλουν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία. Κάποιοι θέλουν να μου κλείσουν το στόμα. Από ότι έμαθα μέχρι και τον Αλμούνια επιστρά-τευσαν για να πουν ότι ο Καραμανλής φταίει και ο Παπανδρέου τα έκανε όλα καλά! Το μαύρο αυτό τζιπ με παρακολουθούσε από τον Ωρωπό. Έτρεχα εγώ άνοιγε και αυτός. Πήγαινα πιο αργά έκανε το ίδιο. Στο ύψος της Θήβας με κτύπησε με δύναμη από πίσω και εξαφανίστηκε βολίδα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν πρόλαβα να δω τον αριθμό και εξαφανίστηκε με ταχύτητα μόλις με κτύπησε. Τώρα συνεχίζω το ταξίδι προς τη Θεσ-σαλονίκη με συνοδεία περιπολικού. Ευτυχώς είμαι καλά».

Να θυμίσουμε ότι η Ζωή Γεωργαντά ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και ήταν αυτή που κατήγγειλε ότι το έλλειμμα της χώρας διογκώθηκε τεχνητά και είχε δηλώσει ότι «βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή» στέλνοντας τελικά τον Ανδρέα Γεωργίου σε δίω-ξη για κακούργημα.

Η Ζωή Γεωργαντά υποστήριξε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ότι ότι το έλ-λειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά και έφτασε στο 15,4% του ΑΕΠ, κυρίως επειδή (τεχνητά) εντάχτηκαν σε αυτό τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ, κατ’ εντολήν της Eurostat.

Η κυρία Γεωργαντά, επέμενε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκω-μένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ. ευρώ το κράτος.

«Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγι-ναν όλα τα μνημόνια» έχει επισημάνει η Ζωή Γεωργαντά, εκτιμώντας ότι ο τ. Πρόεδ-ρος της ΕΛΣΤΑΤ είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.

Νίκος Ελευθερόγλου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου