Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ένας Ναύαρχος απαντά στον Δοσίλογο, Δειλό κ Ανίκανο Πάγκαλο! “Αν ήσουνα σ΄ άλλη χώρα…”

pagkalos

Ο Υποναύαρχος ε.α. Κώστας Βουλγαράκης μ΄ ένα κείμενό του απαντά στα όσα υποσ-τήριξε ο Πάγκαλος περί “ανύπαρκτου Στόλου” τη νύχτα των Ιμίων.

Αν ήσουνα σε άλλη Χώρα ...!!

Αυτός ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, αντί να κρύβεται και να ζητά ταπεινά συγχώρεση, έχει το θράσος να προκαλεί του πάντες διαρκώς !!


Μιλά για την περίοδο της κρίσης των Ιμίων και ... ΟΧΙ μόνο ψεύδεται ασύστολα, αλ-λά υποτιμά τους πάντες και τα πάντα, στο βωμό της δικής του πολιτικής επιβίωσης !!

Μια απλή αναφορά στα επίσημα Ημερολόγια Κινήσεων του Στόλου, στις επίσημες Ανα-φορές Δράσεως, αλλά και σ’ αυτά έστω τα ρεπορτάζ των καναλιών, μπορούν να τον διαψεύσουν και να του αποδείξουν ... και τι Στόλο διέθετε και πόσο έτοιμος και απο-φασισμένος ήταν !!

Η κρίση των Ιμίων, καταγράφηκε στην Ιστορία και «διδάσκεται» σε όλες τις Σχολές Πολέμου, ως ... «η κρίση όπου ένας ισχυρός Στόλος, ενώ ενήργησε έγκαιρα και απέ-κτησε το Επιχειρησιακό πλεονέκτημα (τόπους - χρόνους - διάταξη) και ελισσόμενος διέθετε το απόλυτο Τακτικό πλεονέκτημα (θέσεις στο θέρετρο των επιχειρήσεων και συσχετισμό / αναλογία δυνάμεων) ... ΗΤΤΗΘΗΚΕ και υποχώρησε, από αποφάσεις της Πολιτικής Ηγεσίας, που εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί ο Πάγκαλος !!

Δυστυχώς, είναι μεγάλη πίκρα και τεράστια αγανάκτηση, όσοι ζήσαμε και συμμετείχαμε από κοντά στα γεγονότα, να ξέρουμε την αλήθεια και όμως ... εμάς να μας ακούνε 5-10 φίλοι γύρω μας και τον «δειλό» και ανίκανο Πάγκαλο, να τον ακούει όλη η Ελλά-δα !!

Γι’ αυτό Πάγκαλε, σε άλλη Χώρα εσύ και η παρέα σου, είτε θα έπρεπε μόνοι σας να έχετε κάνει χαρακίρι, είτε θα έπρεπε να έχετε δικαστεί και τώρα να βρισκόσασταν στη φυλακή, είτε θα έπρεπε να σας έχει λιντσάρει ο λαός !!


Όμως, εδώ είναι Ελλάδα και όλα ξεχνιούνται και όλα συγχωρούνται ... ακόμα και η προδοσία, γι’ αυτό επιβιώνετε και μας τυραννάτε !!


Δικό μας Σχόλιο : Μπορεί για μιά φορά μωρέ σ' αυτή τη χώρα να βρεθεί ένας Πολι-τικός και να κάτσει στο σκαμνί όλα τα Προδοτικά Δοσίγολα Γουρούνια που κυκλοφο-ρούν ακόμα ελεύθερα και έχουν το Θράσος να βγαίνουν και να μιλάνε για την Ελλάδα μας;

Ένας μωρέ, μόνο ένας Πολιτικός να βρεθεί...

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου