Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ιδού γιατί ο πανικός του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Φλώρου – Ενέργκα



Το σκάνδαλο δεν το αποκάλυψε η κυβέρνηση Σαμαρά αλλά ο έντιμος Παναγιώτης Νικολούδης, μετέπειτα υπουργός της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ.

O κύριος Δημητριάδης δεν προσήλθε φυσικά ως «μάρτυρας κατηγορίας», αλλά κλήθηκε από τον ανακριτή λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση.

Η «σατανική σύμπτωση» : Ο Φλώρος με τον Ανηψιό του Μητσοτάκη ανοίγουν κοινή εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2011, λίγο πριν ο Βενιζέλος ανακοινώσει το χαράτσι της Δ.Ε.Η. !!! Που άνοιξε δηλαδή την πόρτα για το μεγάλο σκάνδαλο. Ενώ ο ίδιος άνθρωπος δύο μήνες πριν, ξόρκιζε το χαράτσι δημοσίως, μετά βδελυγμίας! Και λίγο μετά την μεγάλη αρπαχτή, κατάργησε το χαράτσι!

Αντί να ζητούν συγνώμη που συνεργάστηκαν με μία συμμορία καταχρασ-τών δημοσίου χρήματος και μετέπειτα δολοφόνων που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον έντιμο Αντωνόπουλο ενώ αλλά μέλη της συμμορίας δολοφό-νησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, απειλούν!

Με τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες για το σκάνδαλο Φλώρου – Ενέργκα Εξηγείται απόλυτα γιατί η ως τώρα υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελίσσεται σε απόλυτο πανικό :

Παίρνουμε τα δεδομένα ως έχουν και τα οποία ουδείς μπορεί να το αμφισβη-τήσει. Η οικογένεια Φλώρου και ο Αριστείδης Φλώρος επικαλούντο σχέσεις με την Νέα Δημοκρατία εδώ και χρόνια και μάλιστα προστατευόμενοι του Σταύρου Ψυχάρη, δήθεν διότι η οικογένεια Φλώρου από την Ήπειρο είχε καλές σχέσεις με τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Σιγά βεβαίως που ο Σταύρος Ψυχάρης βοηθούσε τους Φλώρους στην μνήμη του Ευάγγελου Αβέρωφ!

Ουδείς επίσης μπορεί να αμφισβητήσει ότι βρίσκονταν, τουλάχιστον ως το 2012, δίπλα στην οικογένεια Φλώρου και στον Αριστείδη Φλώρο ο Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Μάκης Βορίδης. Ο πρώτος κολλητός της οικογένειας Μητσοτάκη και ο δεύτερος κολλητός του Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή, όπως και οι ίδιοι ομολογούν, τουλάχιστον ως το 2012 στήριζαν τον Αριστείδη Φλώρο και την Ενέργκα.

Έρχονται τώρα οι ερίφηδες και λένε ότι ως τότε δεν ξέρανε τι συμβαίνει με τον Φλώρο και την Ενέργκα, και ότι μόνο μετά το ανακάλυψαν, δηλαδή όταν το σκάνδαλο Φλώρου – Ενέργκα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μα και στοιχειωδώς να ασχολείται κανείς με τα θέματα αυτά, ξέρει πολύ καλά ότι το σκάνδαλο Φλώρου – Ενέργκα είχε ξεκινήσει πολύ πριν από το 2012. Δηλαδή δεν είναι νοητό για δικηγορικά γραφεία του επιπέδου Βορίδη – Δημητριάδη να μην ξέρουν τι γινόταν με τις απίστευτες απάτες Φλώρου – Ενέργκα.

Αυτό εξηγείται από το ότι ο απατεών Αριστείδης φλώρος εκμεταλλεύτηκε την τεράστια αλλαγή στάσης του Βαγγέλη Βενιζέλου ως υπουργού οικονο-μικών της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβ-ρίου του 2011. Όπως έχουμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Βαγγέλης Βε-νιζέλος –και αυτό είναι απορίας άξιο– ενώ τον Ιούνιο του 2011 καταδικάζει απερίφραστα το χαράτσι της Δ.Ε.Η., το θεσμοθέτησε μετά Βαΐων και κλάδων τον Σεπτέμβριο του 2011!



Πως ήξεραν Φλώρος και Energa αυτή την αλλαγή στάσης; Διότι τότε συντε-λέστηκε η απάτη. Και είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς ότι δικηγορικά γρα-φεία της εμπειρίας Δημητριάδη – Βορίδη δεν κατάλαβαν πως στήθηκε η με-γάλη απάτη; Δεν κατάλαβε για παράδειγμα ο κύριος Δημητριάδης γιατί του ζητούσε ο Φλώρος να ανοίξει οφ-σόρ την περίοδο που τα εκατομμύρια έκαναν φτερά στο εξωτερικό;

Και ερχόμαστε τώρα στο απίστευτο επιχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι επί Νέας Δημοκρατίας αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο. Και ότι ο Δημητριάδης συνέβαλε σε αυτό. Πως δεν είπε ότι συνέβαλε σε αυτό και ο Βορίδης, είναι απορίας άξιον. Αποκαλύπτουμε λοιπόν εδώ ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρ-νηση Σαμαρά δεν συνέβαλε έστω και κατ’ ελάχιστον στην αποκάλυψη του σκανδάλου.

Το σκάνδαλο αποκάλυψε, ύστερα από συγκεκριμένες καταγγελίες τρίτων ο αρμόδιος εισαγγελέας της εποχής εκείνης Παναγιώτης Νικολούδης. Και ο Πα-ναγιώτης Νικολούδης φυσικά μόνο Νέα Δημοκρατία δεν ήταν. Πως είναι δυ-νατόν η Νέα Δημοκρατία να λέει ότι επί των ημερών της αποκαλύφθηκε λοιπόν το σκάνδαλο;

Εκτός εάν εννοεί ότι δεν τόλμησε να πιέσει τον Νικολούδη να το συγκαλύψει. Και καθένας διερωτάται : Τολμούσε η κυβέρνηση Σαμαρά να πιέσει τον Πανα-γιώτη Νικολούδη; Και μας λένε δηλαδή επειδή δεν τόλμησαν να εμποδίσουν τον Παναγιώτη Νικολούδη να συγκαλύψει το σκάνδαλο, το σκάνδαλο αυτό δή-θεν βγήκε στις ημέρες Σαμαρά;

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Απλώς πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη για το σκάνδαλο Φλώρου – Ενέργκα . Και φυσικά έσπευσαν να πετάξουν την γίδα κάτω για να τρέξουν όσο γίνεται γρηγορότερα. Απλώς δεν μπορούν να τρέξουν περισσότερο από την αλήθεια. Και, βεβαίως, πολύ περισσότερο από την δικαιοσύνη.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου